Kamux Verkkokauppa


Laadukas tuontiauto edullisesti ja helposti

 

Uudistetun Kamux Verkkokaupan kautta saat ostettua käytetyn tuontiauton netistä. Koulutettu henkilökuntamme auttaa etsimään juuri sinulle sopivan auton vaivatta! Tuontiautomme eivät ole saatavilla myymälässä, sillä ne ovat yksinomaan vain verkossa.


  • Hoidamme puolestasi verot, rahdin, maahantulokatsastuksen ja tarvittavat asiakirjat.

  • Verkossa näkemäsi hinta on lopullinen, eikä siihen tule lisäkuluja.

  • Saat kattavat tiedot auton kunnosta ja huoltohistoriasta ennen toimitusta.

  • Kuljetamme auton jopa viikossa Suomeen. Mikäli haluat että toimitamme auton kotiisi, katso lisätiedot: Kotiintoimitus 

  • Voit asioida kanssamme suomeksi, kuten tavallisesti.

  • Halutessasi voimme ottaa vaihdossa nykyisen autosi.

  • Meiltä saat myös autorahoituksen, Kamux Kaskon sekä Kamux Plus-lisäturvan, jotta voimme taata tyytyväisyytesi pidempään.

 

Selaa laajaa valikoimaamme laadukkaasti varusteltuja autoja ja löydä omasi! Voit olla meihin yhteydessä chatissa tai lomakkeella - me hoidamme loput!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Kamux tarjoaa laadukkaita ja luotettavia tuontiautoja, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Meiltä löydät laajan valikoiman tuontiautoja eri automerkeiltä ja -malleilta, jotka on huolellisesti tarkastettu ja kunnostettu.


Verkkomyymälämme autot eivät ole heti nähtävissä Suomen kivijalkamyymälöissämme, mutta saamme sinulle sopivan auton helposti vaikka kotiovellesi tai lähimpään Kamux-myymälääsi. Kamuxin tuontiautot ovat valmiiksi maahantuotuja ja valmiina luovutettavaksi, mikä tekee auton ostamisesta helppoa ja vaivatonta.


Tutustu laajaan valikoimaamme tuontiautoja ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto! Kamux tekee tuontiauton ostamisesta helppoa ja turvallista, jotta voit nauttia uudesta autostasi huoletta.Ota yhteyttä niin etsimme sinulle sopivan tuontiauton!