Edullinen kaskovakuutus Kamuxin yritysasiakkaille* alkaen 425€-vuosi


Yrityksen autovakuutus suojaa yrityksen ajoneuvot erilaisissa vahinkotilanteissa, kuten kolareissa, varkaustilanteissa ja luonnonilmiöiden aiheuttamissa vahingoissa. Meiltä löydät joustavat ja räätälöitävät vakuutusratkaisut, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita ja budjettia.Kamux Yrityskaskon saat yritysasiakkaana yksityiskäyttöön rekisteröitävälle henkilö- ja pakettiautoille, kun otat Fennian liikennevakuutuksen Kamuxin kautta. Yrityskasko on tarjolla yrityksille, jotka työllistävät enintään 10 henkilöä.


Kamux Yrityskasko sisältää seuraavat turvat: kolari-, varkaus-, ilkivalta-, autopalvelu-, hirvivahinko-, palo-, oikeusturva-, ulkomaan vastuu-, osamaksu & leasing- ja lunastusturvavakuutuksen. Laaja taso sisältää lisäksi lasivakuutuksen. Kolarivakuutuksen omavastuu on 500 €.


Yrityskasko taulukko

Kamux Kasko on selkeä ja edullinen yrityksen henkilö- tai pakettiauton turva, jonka saat Fennian liikennevakuutuksen yhteydessä. Voit valita Kamux Yrityskaskoosi joko perus- tai laajan tason. Kamux Kaskon hinta on 1. vuoden hinta, jatkossa kaskon hinta jatkuu edelleen kilpailukykyisenä. 


Ottamalla laajemman Kamux Yrityskaskon saat edullisesti vieläkin kattavamman turvan: lasiturva korvaa tuulilasin korjaukset ilman omavastuuta ja jos tuulilasi pitää vaihtaa maksat ainoastaan 200 € omavastuun.

Vakuutettavan auton verollinen arvo voi olla enintään 80 000 € ja auton moottorin teho enintään 199 kW. 


Mitä Kamux Yrityskasko korvaa?

Kasko on vapaaehtoinen autovakuutus. Sen avulla varaudut yrityksesi autoon kohdistuviin erilaisiin pelti- ja lasivaurioihin ja varmistat, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti. Kaskosta korvataan vahinkoja, jotka kohdistuvat autoosi, sen kiinteästi asennettuihin lisävarusteisiin sekä säilytettäviin talvi- tai kesärenkaisiin.

Kamux Yrityskasko on tarjolla vain yrityksille ostettaviin henkilö- ja pakettiautoihin, jotka hankitaan niin sanottuun yksityiskäyttöön, eli niitä ajavat yritykset omat työntekijät, jotka eivät tee luvanvaraisia tavara- tai henkilökuljetuksia.


Missä vakuutus on voimassa?

Fennian myöntämän Kamux Yrityskaskon vakuutukset ovat jäljempänä mainituin poikkeuksin voimassa Euroopan talousalueella (ETA) ja Venäjää lukuun ottamatta Euroopan talousalueen ulkopuolisissa Green Card (vihreä kortti) -sopimusmaissa sekä kuljetuksissa näiden maiden välillä edellyttäen, että vakuutuksen kohde on vakuutettu kolarivakuutuksella. Jos voimassaoloalueesta sovitaan toisin, on poikkeus voimassa vain, jos se on mainittu vakuutuskirjassa.


Fennia auttaa, kun vahinko sattuu

Fennian Autoavusta saat selkeät ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin. Autoavusta löydät myös autovahingon sattuessa palvelevien Fennian Autoapu kumppanikorjaamoiden yhteystiedot ja pystyt halutessasi valitsemaan sinulle parhaiten sopivan korjaamon ja varaamaan ajan. Vahinkoapu palvelee osoitteessa https://www.fennia.fi/ajoneuvot-ja-liikenne/fennian-autoapu-kumppanikorjaamot


Kamux Yrityskasko -vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Kamux Suomi Oy toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian asiamiehenä.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian toimii vakuutuksen osalta asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä, lisätietoja https://www.fennia.fi/tietosuoja-ja-kayttoehdot

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Y-tunnus 0196826-7, Kyllikinportti 2, 00017 Fennia*Kamux Yrityskasko on tarjolla yrityksille, jotka työllistävät korkeintaan 10 työntekijää.