Ota yhteyttä


Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme mihin tahansa auton myyntiin, ostoon tai autoiluun liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Tarvitsetko apua?


Löydät vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin suoraan UKK-sivultamme.


Image for card default

Chat

Suosittelemme, että otat meihin ensisijaisesti yhteyttä chatissa. Pystymme palvelemaan sinua kaikkein nopeimmin ja tehokkaimmin chatin kautta. Palvelemme arkisin ja lauantaina klo 8-20. Chat-apurimme on paikalla myös näiden aikojen ulkopuolella avustamassa sinua.


Etsimme sinulle sopivan auton Suomen, Ruotsin tai Saksan valikoimastamme. Jos toiveidesi auto ei löydy lähimyymälästä, myyjämme auttavat toimittamaan sen toiselta Kamux-paikkakunnalta luoksesi.  Palvelemme sinua 500 000 vaihtoautokaupan ja 20 vuoden kokemuksella.


cta

Löydä lähin myymälä

Myymälät


kesäautoilu

Soita meille

Tavoitat ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme helposti myös puhelimitse. Puhelinpalvelumme palvelee arkisin sekä lauantaina klo 8-20. Tavoitat meidät numerosta: 09 8560 4000

Soita tästä
check-in-card

Reklamaatiot

Koskeeko asiasi vikaa autossa tai haluat antaa palautetta asiointitapahtumasta? Käytäthän reklamaatiolomakettamme – vastaamme yhteydenottoosi pikimmiten.

ReklamaatiolomakeOta yhteyttä – me palaamme asiaan


Kuulemme mielellämme, mitä sinulla on mielessä! Jos sinulla on kysymys tai kommentti mistä tahansa Kamuxiin liittyvästä asiasta, niin vastaamme siihen mielellämme. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.Yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut