Kamux Rahoitus


Ratkaise autolainatarpeesi Kamux Rahoituksella - maksuaikaa jopa 72 kk!


Kamux Rahoituksen voi hakea auton oston yhteydessä vaivattomasti ja nopeasti. Lähes puolet asiakkaistamme valitsee autorahoituksen ostaessaan meiltä käytettyä autoa.step

Kiinteä kuukausimaksu

Kamux Rahoituksen korko on kiinteä, joten kuukausierät on helppo budjetoida

step

Kaikki yhdellä laskulla

Rahoitussopimukseen on helppo sisällyttää haluamasi lisäpalvelut

step

Jopa ilman käsirahaa

Uudehkon ja hyväkuntoisen auton omistajaksi pääsee pienelläkin rahallaKamux Rahoitus edellyttää luottopäätöstä. Myönteinen luottopäätös edellyttää puhtaita luottotietoja, säännöllisiä tuloja, täysi-ikäisyyttä, ja että täytät mahdolliset muut rahoitusyhtiön ehdot.


Saamasi luottopäätös ei sido sinua mihinkään.


Autorahoitus

Näin haet autorahoitusta

Kun löydät valikoimastamme auton, jonka haluat ostaa autorahoituksella, voit hakea ennakköpäätöksen autorahoitukselle suoraan auton sivulta löytyvällä rahoituslaskimella. Autorahoitukselle ei kuitenkaan tarvitse hakea ennakkopäätöstä ennen auton ostoa. Myyjämme voi myös tehdä sinulle tarjouksen autorahoituksesta ja maksusuunnitelmasta, kun olet valinnut haluamasi auton. Rahoitussopimukseen vaadittavat ehdot, kuten omarahoitusosuus, luottoajan pituus sekä taustatietosi varmistavat, että rahoitus on järkevä ja turvallinen. Sopimusehtoihin sovelletaan osamaksukauppalakia ja kuluttajasuojalakia.

Tästä autohakuun
kesähuolto

Autorahoitus käytännössä

Kuukausierän suuruuteen voi vaikuttaa rahoitussopimuksen pituudella. Sovittuun kuukausimaksuun on helppo sisällyttää haluamasi Kamux-lisäpalvelut. Jos haluat pitää kk-erän mahdollisimman pienenä, voit myös jättää viimeisen erän muita suuremmaksi. Kun viimeinen maksuerä lähestyy, voit edetä kolmella eri tavalla: 1. Maksamalla koko summan pois. 2. Vaihtamalla autoa, jolloin lunastamme nykyisen rahoituksen pois puolestasi ja käsittelemme hyvityshinnan vähennyksenä kauppahinnasta. 3. Keskustelemalla rahoitusyhtiön kanssa mahdollisesta jatkosopimuksesta.

Ota meihin yhteyttä
ajetut kilometrit

Kamux Rahoitus joustaa tarpeidesi mukaan

Voit vaihtaa autosi toiseen, vaikka rahoitussopimuksesta olisi vielä maksettavaa jäljellä. Myyjämme laskee sinulle uuden rahoitusratkaisun, jolloin nykyisen auton arvon ja rahoituksen pääoman erotus huomioidaan seuraavan auton hankinnassa käteisosuutena. Halutessasi voit myös maksaa rahoitusosuuden nopeammin tai kokonaan pois. Mikäli elämäntilanteesi muuttuu, voidaan kuukausierää muuttaa tarpeidesi mukaisesti. Autamme mielellämme!

Ota meihin yhteyttä