Kaupanteko Kamuxilla


Olit sitten ostamassa, vaihtamassa tai vain myymässä autoa taikka kulkuneuvoa, me Kamuxilla haluamme tehdä kaupat kanssasi.


Kamuxilta löydät Suomen suurimman ja nopeimmin vaihtuvan valikoiman, josta löydät varmasti sinulle sopivan merkin ja mallin. Tarjoamme yli 7000 käytettyä autoa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Olipa tarpeesi sitten pieni kaupunkiauto, tilava perheauto tai tyylikäs urheiluauto, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.


cta

Katso koko Kamuxin autovalikoima ja löydä omasi

Valikoimassamme on yli 7000 vaihtoautoa

Kaikki autot


Laaja tuontiautojen valikoima

Tuomme löytämiämme houkuttelevia tuontiautoja myyntiin Kamux Verkkokaupan valikoimaan. Mikäli kävisi kuitenkin niin, että juuri tällä hetkellä sinulle mieluista autoa ei löytyisi valikoimastamme, niin myyjämme etsii sinulle sellaisen - joko Suomesta, Ruotsista tai Saksasta, jossa yhteistyökumppanimme mobile.de:n kautta löytyy kymmeniätuhansia autoja.Tavoitat meidät helposti niin myymälästä kuin verkossa

Myyjämme tavoitat helposti valitsemalla haluamasi toimipisteen, josta löydät liikkeen aukioloajat, sekä yhteystiedot. Tavoitat meidät myös chattimme kautta, jonka kautta asioiden hoitaminen on helppoa ja vaivatonta. Halutessasi voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.


Female-cardealer

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten chatissa, puhelimitse sekä WhatsAppin välityksellä. Ota meihin yhteyttä – me autamme mielellämme kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa!

Ota yhteyttä

Kamux-myyjämme ottavat sinuun nopeasti yhteyttä ja saat tarkemmat tiedot kiinnostuksen kohteena olevan auton kunnosta, huoltohistoriasta ja varustelusta. Kun olet saanut tarpeelliset tiedot, voit sopia myyjän kanssa auton koeajosta.


Myyjämme tekee sinulle reilun tarjouksen, jossa saat markkinahintaisen tarjouksen nykyisestä kulkuneuvostasi.Autokauppa, joka palvelee sinua

Kamuxin kautta saat autollesi joustavat rahoitusvaihtoehdot, joista saamme räätälöityä sinulle sopivan ratkaisun. Kauttamme saat myös kattavan Kamux Kaskon, sekä huolettoman autoilun takaavan edullisen Kamux Plus -lisävastuusitoumuksen.


Kauppojen viimeistelyn yhteydessä voitte sopia myyjän kanssa mistä haluamastasi Kamux-myymälästä uuden autosi noudat, vai toimittammeko sen vaivattomasti sinulle suoraan kotiovellesi.