Käytetty kuorma-auto on taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta, sillä se maksaa vähemmän kuin uusi vastaava malli ja on heti käyttövalmis. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun liiketoimintaasi sopiva kuorma-auto Kamuxilta!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Miksi valita käytetty kuorma-auto?

Kuorma-auto on monipuolinen ajoneuvo, joka on suunniteltu kuljettamaan suuria määriä tavaraa. Nämä ajoneuvot ovat elintärkeitä logistiikka- ja kuljetusalalla, ja niitä käytetään laajasti niin kaupunkien sisällä kuin pitkilläkin matkoilla. Kuorma-autot eroavat henkilöautoista koon, rakenteen ja käyttötarkoituksen osalta.


Me Kamuxilla ymmärrämme, että oikeanlaisen kuorma-auton valinta voi olla haastavaa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman käytettyjä kuorma-autoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä sitten pienempi jakeluauto tai suurempi rekkaveto, meiltä löytyy vaihtoehtoja.Suosituimmat kuorma-automallit

Kuorma-auto jen maailmassa tietyt mallit erottuvat suosionsa ansiosta. Esimerkiksi Volvo FH on tunnettu kestävyydestään ja tehokkuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan pitkän matkan kuljetuksiin. Toisaalta Mercedes-Benz Actros tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja uusinta teknologiaa, mikä on ihanteellista vaativiin kuljetustarpeisiin.


Me Kamuxilla tarjoamme erilaisia käytettyjä kuorma-autoja, jotka ovat kokeneet tiukan laaduntarkastuksen. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat meiltä kestävän ja luotettavan ajoneuvon. Lisäksi, koska meillä on laaja verkosto Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivan kuorma-auton.