Käytetyt hybridiautot

Kamuxilta löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä hybridiautoja useilta eri valmistajilta. Tutustu tarjontaan ja löydä omasi!

Tietoa hybrideistä

Suurin osa hybrideistä on bensiini-sähkö-hybridejä tai diesel-sähkö-hybridejä, mutta myös kaasu-bensiini-hybridit eli kaasuautot lasketaan hybridiajoneuvoiksi. Kamuxilta löydät kaikkia eri hybridityyppejä!


Täyshybridit

Täyshybridissä (FHEV - Full Hybrid Electric Vehicle) sähkömoottori kykenee liikuttamaan autoa itsenäisesti. Täyshybridit ovat useimmiten ladattavia hybridejä eli ns. pistokehybridejä (PHEV - Plug In Hybrid Electric Vehicle), kuten Mitsubishi Outlander PHEV, joita on mahdollista ladata verkkovirrasta.


Osassa täyssähköautoista (BEV - Battery Electric Vehicle) on myös pieni polttomoottori auttamassa matkanteossa, jos sähkö uhkaa loppua kesken. Tällaiset sähköautot, kuten BMW i3 REX määritellään itse asiassa Suomessa sähköauton sijaan lataushybrideiksi, pistokehybrideiksi tai tarkemmin ladattaviksi bensiini-sähkö-hybrideiksi.


Itselataavat hybridit

Perinteiset itselataavat hybridiautot (HEV - Hybrid Electric Vehicle), joita ei ole mahdollista ladata verkkovirrasta. Nämä ei-ladattavat hybridit ovat usein niin sanottuja kevythybridejä (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle), joissa sähkömoottori on vain avustavassa roolissa polttomoottorin ollessa päävastuussa auton liikuttamisesta. Itselataaminen tarkoittaa jarrutusenergian talteenottoa.


Hybridin valitseminen

On hyvä muistaa, ettei hybridiajoneuvon valinnassa ole oikeaa tai väärää vaihtoehtoa, kuten ei auton valinnassa yleensäkään. Kysy itseltäsi mitkä asiat autossa ovat juuri sinulle tärkeitä ja tee valinta sen perusteella. Yleensä sopiva auto löytyy helpoiten kokeilemalla. Katso valikoimastamme sinua kiinnostava ajoneuvo ja varaa koeajo!


Suosituimmat hybridit

Suositus hybridimallit löydät esimerkiksi seuraavilta valmistajilta:


Kamuxin kautta saat nyt myös Walle-laturit hybrideille. Kysy lisää myyjiltämme!