Kamuxilta löydät edulliset käytetyt sedanit. Porrasperä eli sedan on yleisin henkilöautojen korimalli. Kamuxin nettisivustolla se on toiseksi katselluin korimalli. Kamuxilta löydät niin sedan porrasperät kuin sedan viistoperät.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Ihanteellinen Valinta Perheelle: Sedan

Sedan-tyyppiset autot ovat suosittuja perheiden keskuudessa niiden tilavuuden ja mukavuuden ansiosta. Nämä autot tarjoavat riittävästi tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan arkipäiväiseen käyttöön ja pidemmillekin matkoille. Sedanit ovat tunnettuja hyvästä ajomukavuudestaan ja turvallisuusominaisuuksistaan, jotka ovat perheautoissa erityisen tärkeitä.


Me Kamuxilla ymmärrämme, että perheen tarpeet ovat moninaiset. Siksi tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä sedan-malleja, jotka sopivat eri budjetteihin ja tarpeisiin. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten asiakkaamme voivat löytää juuri heille sopivan vaihtoehdon.


Kun etsit uutta perheautoa, sedan-mallit tarjoavat loistavan yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta. Tutustu Kamuxin laajaan valikoimaan käytettyjä sedan-auto ja ja löydä juuri teidän perheellenne sopiva vaihtoehto. Me olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella, jotta auton ostaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää.Suosituimmat Sedan-Mallit

Kun puhutaan sedan-autoista, tietyt mallit nousevat esiin niiden suosion ja luotettavuuden ansiosta. Esimerkiksi Toyota Camry ja Volkswagen Passat ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Nämä mallit tarjoavat tilavaa sisätilaa ja modernit turvallisuusominaisuudet, jotka tekevät niistä ihanteellisia perheautoja.


Kamuxilta löytyy myös muita suosittuja sedan-malleja, kuten Ford Mondeo ja Honda Accord. Jokainen malli on huolellisesti tarkastettu ja kunnostettu, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Lisäksi, koska meillä on laaja verkosto liikkeitä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivan auton.