Me Kamuxilla haluamme tehdä auton ostamisen helpoksi ja turvalliseksi - myös etänä. Autokaupat on mahdollista tehdä kokonaan etänä chatissa, verkossa tai puhelimitse! Tuomme minkä tahansa Kamux-myymälän auton suoraan kotiovellesi tai vaikka työpaikallesi, haluamasi mukaan. Kamux-kotiintoimitus on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä.


Kamux Kotiintoimitus on tällä hetkellä saatavilla vain autoihin, jotka maksavat yli 5000 €


Ohjeet helppoon ja turvalliseen kotiintoimitukseen


 1. 1.

  Valitse sinua kiinnostava auto autohausta. Soita, lähetä tarjouspyyntö tai chattaa myyjällemme.

 2. 2.

  Myyjämme antaa sinua kiinnostavasta autosta perusteellisen ammattilaisen tekemän selvityksen. Kerro mahdollisen vaihtoautosi tiedot tarkasti: tämän jälkeen määritellään väliraha.

 3. 3.

  Kaupat tehdään esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

 4. 4.

  Auto toimitetaan kotiisi, ja voit koeajaa ja tarkastaa auton.


Kotiintoimituksen etuja

 • Asiakas voi valita haluaako autonsa toimitettuna suoraan kotiovelle tai työpaikalle.

 • Kotiintoimitus-kauppa on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vrk palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä.

 • Kamux Kotiintoimitus-autokauppoja on tehty jo tuhansia!

 • Kotiintoimitus-kauppa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Kysy tarkemmat Kamux Kotiintoimitusehdot Kamuxin myyjältä.


Kenelle kotiintoimituksena tehty autokauppa sopii?

Auton kotiintoimitus on helppo ja turvallinen tapa ostaa auto - ja sopii kaikille. Erityisesti kotiintoimitus-palvelumme sopii niille, jotka asuvat haja-asutusalueella kaukana autoliikkeistä sekä heille, keillä myös mahdolliset kiireet ja tärkeät menot vievät aikaa, eikä aina ole aikaa kierrellä eri liikkeissä etsimässä sopivaa autoa.

Kotiintoimitus-palvelumme sopii myös, jos haluat turvallista ja mutkatonta palvelua kaikissa auton myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. Kamuxilla voit katsoa tarpeisiisi sopivan auton verkkosivujemme laajasta valikoimasta. Me hoidamme halutessasi koko kaupat etänä ja sinun ei tarvitse käydä liikkeessämme laisinkaan. Helppoa ja mutkatontaKatso laaja yli 5000 vaihtoauton valikoimamme tästä!