Sähköautot


Kamuxilta löydät monipuolisen valikoiman käytettyjä sähköautoja, jotka sopivat niin kaupunkiliikenteeseen kuin pidemmillekin matkoille. Valikoimamme sisältää muun muassa suosittuja vaihtoehtoja, kuten BMW i3 ja Volkswagen e-Golf, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja käyttömukavuudestaan.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Käytetty sähköauto Kamuxilta


Kattava sähköautojen valikoimamme sisältää mm. seuraavat suositut merkit ja mallit:Täyssähköauto saa energiansa sähkömoottorista, kun hybridiautoissa energialähteitä on useampia. Sähköauton energiavarastoina toimivat ladattavat akut, jotka mahdollistavat pitkätkin ajomatkat ilman latausta. Sähköautojen toimintasäde vaihtelee paljon merkistä ja mallista riippuen.


Sähköautoa pidetään ympäristöystävällisenä vaihtoehtona perinteiselle polttoaineautolle. Lataus on myös kätevää, jos omassa pihassa on latauspistoke. Me Kamuxilla ymmärrämme, että yhä useampi asiakas arvostaa kestävää kehitystä ja haluaa osaltaan vähentää liikenteen ympäristövaikutuksia. Siksi tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä sähköautoja, jotka ovat sekä taloudellisia että ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Sähköautojen latauspisteiden verkosto on myös laajentunut huomattavasti, joten uutta virtaa pääsee lataamaan ongelmitta. Katso myös valikoimamme hybridiautot ja plug-in-hybridit.


Meiltä saat nyt myös sähköautojen lataamiseen tarkoitetut Walle-laturit. Kysy lisää myyjiltämme!