Maasturit ja katumaasturit


Kamuxilta löydät parhaat käytetyt katumaasturit eli citymaasturit kaupunkiympäristöön sekä maastoautot metsäteille ja vaativampaan ryteikköön. Tutustu valikoimaan ja löydä omaan tarpeeseesi sopiva maasturi!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Mikä tekee katumaasturista suositun valinnan?

Katumaasturit, tunnettuja myös nimellä SUV:t, ovat nousseet suureen suosioon niiden monipuolisuuden ja käytännöllisyyden ansiosta. Nämä autot yhdistävät henkilöauton mukavuuden ja tilavuuden sekä maastoauton suorituskyvyn, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin seikkailuille luonnon helmassa. Katumaasturit tarjoavat korkeamman maavaran ja usein myös nelivedon, mikä parantaa ajomukavuutta vaihtelevissa sääolosuhteissa ja maastoissa.


Maastoautojen perusteet

Maastoauto, tunnetaan myös nimellä off-road-ajoneuvo, on suunniteltu selviytymään haastavista maastoista, joissa tavalliset autot eivät pärjää. Nämä ajoneuvot ovat ihanteellisia vaikeakulkuisilla teillä ajamiseen, olipa kyseessä sitten mutainen polku, kivinen rinne tai lumipeitteinen tie. Maastoautojen korotettu maavara, vahvistettu alusta ja erikoisrenkaat tekevät niistä erinomaisen valinnan seikkailunhaluisille kuljettajille.


Käytetyt maastoautot ja citymaasturit edullisesti Kamuxilta

Erityyppisiä maastureita yhdistää yleensä tavallista suuremmat renkaat sekä korkeampi maavara, mitkä tekevät niistä paremmin maasto-olosuhteisiin sopivia. Nykyään suosituimpia maastoautoja ovat ns. pienet katumaasturit, jotka on ensisijaisesti tarkoitettu kaupunkiolosuhteisiin.


Valikoimastamme löydät myydyimmät katumaasturimalllit suosituimmilta automerkeiltä: