Kamux on käytettyjen autojen asiantuntija

Kamux on käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa Kamuxilla on jo yhteensä 53 autoliikettä. Kamux keskittyy sataprosenttisesti juuri käytettyihin autoihin ja on niiden osaava asiantuntija.

Edulliset hinnat, hyvä valikoima

Käytettyjen autojen ammattimainen hankinta ja myynti, alhaiset kiinteät kulut ja nopea varastonkierto mahdollistavat asiakkaille edulliset hinnat ja hyvän autovalikoiman. Kaikki Kamuxin autot ovat myynnissä kaikkialla Suomessa. Asiakkaan ei tarvitse tyytyä yhden myymälän valikoimaan, vaan Kamux toimittaa auton asiakkaan lähelle – tai aina kotiin saakka. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös lisäpalvelut, kuten rahoitus, kaskovakuutus ja Kamux Plus –lisävastuusitoumus.

Yli 150 000 myytyä autoa

Kamuxin ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2003 Hämeenlinnaan. Ruotsissa ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2012 ja Saksassa vuonna 2015. Kamuxilla on tällä hetkellä 41 autoliikettä Suomessa, kymmenen Ruotsissa ja kaksi Saksassa. Kamux on perustamisensa jälkeen myynyt yli 150 000 käytettyä autoa. 

Vuonna 2016 Kamuxin liikevaihto oli noin 405 miljoonaa euroa, ja Kamuxin palveluksessa työskenteli keskimäärin 343 henkilöä. 

Kamux Oyj listautui Nasdaq Helsingin pörssilistalle 16.5.2017.

Suomen, Ruotsin ja Saksan autoja

Me Kamuxilla haluamme, että auton ostaminen mutkatonta ja edullista. Pystymme tarjoamaan myös Ruotsin ja Saksan autoja asiakkaillemme. Kamuxin valikoima vaihtuu ja uudistuu nopeasti tarjoten asiakkaille eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia kulkuneuvoja.

 

KUN TARVITSET AUTOA, LÖYDÄT SEN KAMUXILTA

 

Videolla konsernijohtaja Juha Kalliokoski, Vuoden 2013 yrittäjä -finalisti kauppa-kategoriassa:

Tarjoukset sähköpostiisi

Tilaa Kamuxin tarjoukset sähköpostiisi

Tilaamalla Kamuxin uutiskirjeen varmistat että saat tiedon uusimmista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa! Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.