Autokauppa - Kamux Suomi Oy

Kamux – yhdestä autokaupasta suomalaiseksi menestystarinaksi

 

Kamux on pohjoismainen nopeasti kasvanut käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Haluamme uudistaa ja kehittää autokauppaa, niin että auton ostaminen on mutkatonta ja edullista. Koska olemme erikoistuneet vaihtoautoihin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvän valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat. Asiakkaan ulottuvilla on koko Kamuxin valikoima missä tahansa Suomessa – samoin pystymme tarjoamaan Ruotsin ja Saksan autoja asiakkaillemme.

 

Auton ostaminen on helppoa, kun asiakas voi hankkia samalla kaskovakuutuksen, rahoituksen ja Kamux Plus -lisäsuojan. Kamux tuo auton tarvittaessa kotiovelle asti. Kamuxin valikoima vaihtuu ja uudistuu nopeasti tarjoten asiakkaille eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia kulkuneuvoja.

Kehitys kansainväliseksi brändiksi

Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa. Kaikki alkoi yhden auton myymisestä, sitten yhdestä autoliikkeestä. Nopeasti näköala laajeni, ja Kamuxin tarina on saanut jatkoa laajentumisen myötä Ruotsissa ja Saksassa. Historiansa aikana Kamux on myynyt jo yli 110.000 autoa.

Tällä hetkellä suomalaisia kuluttajia palvelee 34 Kamuxin myymälää Suomessa, Ruotsissa 9 liikettä, ja Saksan ensimmäinen Kamux Hampurissa avautui joulukuussa 2015. Vuonna 2015 Kamux-konsernin liikevaihto oli noin 310 miljoonaa euroa, myytyjä autoja 28 515 kpl ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 271 työntekijää. Yrityksen perustaja Juha Kalliokoski toimii tänä päivänä kansainvälistyneen Kamuxin konsernijohtajana.

Kamux rakensi konseptin hajanaiseen vaihtoautokauppaan

Käytettyjen autojen kauppa on perinteisesti hajaantunut usealle pienelle toimijalle tai se on tapahtunut uusien autojen myymisen sivussa. Kamux on perustanut liiketoimintansa sataprosenttisesti käytettyjen autojen kaupalle rakentaen asiantuntemusta ja osaamista, joka näkyy ammattimaisena konseptina: asiakasta palvelevina toimintatapoina ja kilpailukykyisinä hintoina.

Kamux on hintatietoisen kuluttajan palveleva autokauppa.

Katso Vuoden 2013 yrittäjä -finalisti -video: