Kamux on käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa Kamuxilla on jo yhteensä 78 autoliikettä. Kamux keskittyy sataprosenttisesti juuri käytettyihin autoihin ja on niiden osaava asiantuntija.

Edulliset hinnat, hyvä valikoima

Käytettyjen autojen ammattimainen hankinta ja myynti, alhaiset kiinteät kulut ja nopea varastonkierto mahdollistavat asiakkaille edulliset hinnat ja hyvän autovalikoiman. Kaikki Kamuxin autot ovat myynnissä kaikkialla Suomessa. Asiakkaan ei tarvitse tyytyä yhden myymälän valikoimaan, vaan Kamux toimittaa auton asiakkaan lähelle – tai aina kotiin saakka. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös lisäpalvelut, kuten rahoitus, kaskovakuutus ja Kamux Plus –lisävastuusitoumus.

Yli 280 000 myytyä autoa

Kamuxin ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2003 Hämeenlinnaan. Ruotsissa ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2012 ja Saksassa vuonna 2015. Kamuxilla on tällä hetkellä 50 autoliikettä Suomessa, 20 Ruotsissa ja kahdeksan Saksassa. Kamux on perustamisensa jälkeen myynyt yli 280 000 käytettyä autoa, joista 55 432 autoa vuonna 2019. 

Kamuxin liikevaihto nousi 658,5 miljoonaan euroon vuonna 2019. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 595 henkilöä vuonna 2019.

Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Suomen, Ruotsin ja Saksan autoja

Me Kamuxilla haluamme, että auton ostaminen mutkatonta ja edullista. Pystymme tarjoamaan myös Ruotsin ja Saksan autoja asiakkaillemme. Kamuxin valikoima vaihtuu ja uudistuu nopeasti tarjoten asiakkaille eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia kulkuneuvoja.

 

KUN TARVITSET AUTOA, LÖYDÄT SEN KAMUXILTA

 

Videolla konsernijohtaja Juha Kalliokoski, Vuoden 2013 yrittäjä -finalisti kauppa-kategoriassa: