Kamux on käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa Kamuxilla on jo yhteensä 78 autoliikettä. Kamux keskittyy sataprosenttisesti juuri käytettyihin autoihin ja on niiden osaava asiantuntija.


Edulliset hinnat, hyvä valikoima

Käytettyjen autojen ammattimainen hankinta ja myynti, alhaiset kiinteät kulut ja nopea varastonkierto mahdollistavat asiakkaille edulliset hinnat ja hyvän autovalikoiman. Kaikki Kamuxin autot ovat myynnissä kaikkialla Suomessa. Asiakkaan ei tarvitse tyytyä yhden myymälän valikoimaan, vaan Kamux toimittaa auton asiakkaan lähelle – tai aina kotiin saakka. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös lisäpalvelut, kuten rahoituskaskovakuutus ja Kamux Plus –lisävastuusitoumus sekä autojen kotiintoimitus.

Konala Toni Ma kela rekryhaastattelu

Yli 300 000 myytyä autoa

Kamuxin ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2003 Hämeenlinnaan. Ruotsissa ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2012 ja Saksassa vuonna 2015. Kamuxilla on tällä hetkellä 50 autoliikettä Suomessa, 20 Ruotsissa ja kahdeksan Saksassa. Kamux on perustamisensa jälkeen myynyt yli 300 000 käytettyä autoa, joista 60 657 autoa vuonna 2020. 

Kamuxin liikevaihto nousi 724,1 miljoonaan euroon vuonna 2020. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 713 henkilöä vuonna 2020.

Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Suomen, Ruotsin ja Saksan autoja

Me Kamuxilla haluamme, että auton ostaminen mutkatonta ja edullista. Pystymme tarjoamaan myös Ruotsin ja Saksan autoja asiakkaillemme. Kamuxin valikoima vaihtuu ja uudistuu nopeasti tarjoten asiakkaille eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia kulkuneuvoja.

KUN TARVITSET AUTOA, LÖYDÄT SEN KAMUXILTA