Käytetyt farmariautot

Käytetyt farmarit ovat ylivoimaisesti suosituin korimalli Kamuxin sivustolla. Farmariauto mahdollistaa käytännössä kaiken samanlaisen kuljetuksen kuin niin sanottu konttiperä. Farmari – tai tuttavallisemmin "farkku" – tarjoaa kuitenkin enemmän ja monipuolisempaa kuljetustilaa. Käytetty farmari on erinomainen vaihtoehto uudelle, kuten vaihtoautot yleensäkin. Esimerkiksi Skoda Octavia on suomalaisten suosima farmariauto.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Monipuolisuutta ja tilaa tarjoava vaihtoehto

Kun perhe tarvitsee lisää tilaa tai harrastukset vaativat suurempaa tavaratilaa, farmariautot tarjoavat erinomaisen ratkaisun. Tämä autotyyppi yhdistää henkilöauton mukavuuden ja tilavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin. Farmariautoissa on tyypillisesti laajennettavissa oleva tavaratila, joka mahdollistaa suurtenkin esineiden kuljettamisen vaivattomasti.


Me Kamuxilla ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä farmariautoja, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä perheen viikonloppureissut tai päivittäinen työmatka, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon.Suosituimmat farmarimallit markkinoilla

Farmariautojen kategoria on laaja, ja siitä löytyy useita suosittuja malleja, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Esimerkiksi Volkswagen Passat ja Volvo V60 ovat markkinoiden suosikkeja niiden tilavuuden, turvallisuusominaisuuksien ja taloudellisuuden ansiosta. Nämä mallit tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen niin kaupunkiajossa kuin maantielläkin.

Toinen mainitsemisen arvoinen malli on Ford Mondeo, joka on tunnettu mukavasta ajotuntumastaan ja hyvästä polttoainetaloudesta. Kamuxilta löydät nämä ja monet muut farmarimallit, jotka on huolellisesti tarkastettu ja valmiina uusiin seikkailuihin.


Kamuxilla on valikoimassa lukuisia eri automerkkien farmariautoja. Katso meiltä esim.