22.12.2022

Sähköauton hankkimista suunnittelevan kannattaa suunnata käytettyjen autojen kauppaan – käytetyn sähköauton saa heti ilman pitkää toimitusaikaa

Sähköauton hankkiminen on monelle ajankohtaista mm. niiden vähäpäästöisyyden takia. Sähkön voimalla liikkuminen on myös polttomoottoriautolla ajamista edullisempaa nykyisillä melko korkeillakin sähkön hinnoilla. Suosio näkyy myös käytettyjen autojen markkinoilla. Käytettyjä sähkö- ja hybridiautoja on tarjolla laajasti, ja niihin tutustuminen on nyt ostajalle kiinnostava vaihtoehto. 

 

Kamuxin kattavassa valikoimassa on koko ajan tuhatkunta erilaista, suhteellisen tuoretta käytettyä sähköautoa ja hybridiä. Niiden hintahaarukka on varsin laaja – mallista ja merkistä riippuen noin 13 000 eurosta yli 100 000 euroon. Kesän hintapiikin jälkeen uudehkojen sähkö- ja hybridiautojen hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja siksi ne ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto uudelle. Kamux toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Saksassa, ja kaikki autot ovat myynnissä jokaisessa maassa, joten valikoima on laaja.Ostajan etuina lyhyt toimitusaika, uudet mallit sekä voimassa oleva takuuaika


Vaikka uusia sähköautoja rekisteröidään huomattavasti aiempaa enemmän, merkittävästä kysynnän kasvusta ja komponenttipulasta johtuvien pitkien toimitusaikojen takia uutta autoa on saattanut joutua odottamaan vuodenkin.Yksi ostajan kannalta suurimmista eduista käytetyn sähköauton ostamisessa on lyhyt toimitusaika. Käytetyn auton ostaja pääsee ottamaan kulkuneuvon käyttöön heti kaupanteon jälkeen.


Toinen huomattava etu on tehdastakuu. Saatavilla olevat käytetyt mallit ovat pääosin suhteellisen uusia, joten tehdastakuu on usein vielä voimassa. Se on ostajalle merkittävä hyöty, joka tuo henkistä ja taloudellista turvaa.Katso sähköautovalikoimamme täältä!

Viimeisimmät