1.11.2021

Vaihtoehdot autoiluun kiinteällä kuukausiveloituksella

Yhä useampi autoilija tai sellaiseksi haluava kaipaa ennustettavuutta autoilun kuluihin maksamalla autoilustaan kiinteää kuukausihintaa, joka kattaa keskeisimmät auton omistamiseen liittyvät kulut. Markkinoille onkin tullut erilaisia mahdollisuuksia huolettomampaan autoiluun. Moni toimija puhuu omasta ratkaisustaan yksityisleasinginä, mutta ovatko kaikki ratkaisut todella leasingia ja mitä vaihtoehtoja yksityisleasingille on?


Yksityisleasing - auto pitkäaikaisella vuokrasopimuksella

Yksityisleasing on ollut yksi eniten puhuttaneista ja esillä olleista autoiluvaihtoehdoista. Yksityisleasingissä on kyse pitkäaikaisesta vuokraamisesta, jossa autoilija vuokraa auton kiinteällä kuukausimaksulla palveluntarjoajalta sovituksi ajaksi. Sopimuksen päätyttyä autoilija yleensä palauttaa auton palveluntarjoajalle.

Yksityisleasing-sopimusten sisällöt voivat vaihdella eri toimijoiden välillä ja eri sopimuksiin saattaa sisältyä erilaisia ehtoja. Esimerkiksi sopimuksen pituus ja joustavuus vaihtelevat.


Kamux Huoleton - omistamiseen perustuva joustava vaihtoehto yksityisleasingille

Vaihtoehtona yksityisleasingin kaltaiselle vuokraamiselle Suomen johtava käytettyjen autojen myyntiketju Kamux on kehittänyt Kamux Huoleton -palvelun. Kamux Huoleton perustuu auton rahoitussopimuksen ja huolto- ja korjaussopimuksen muodostamaan pakettiin. Palveluun kuuluu, että saat myös ennakkoon tietoosi millä summalla autoasi tarjotaan ostettavaksi sopimuskauden päättyessä. Näin vältät myös auton myymisestä koituvan vaivan.

Kamux Huoleton -palvelulla on yksi kiinteä kuukausihinta, joka kattaa autosi rahoituksen kuukausierän ja mahdolliset huollot, korjaukset, katsastuskulut sekä auton arvonaleneman.


  • Sitoutumisjakso 12kk tai 24kk valintasi mukaisesti. Tämän jälkeen voit irtisanoa sopimuksen 1kk irtisanomisajalla koska tahansa.

  • Maksimi pituus sopimukselle 48kk

  • Sopimus päättyy kuitenkin viimeistään kun kokonaisajomäärä autolla saavuttaa 150 000 km rajan tai autolle tulee 8 vuotta ikää.

Kamux Huoleton joustaa elämäntilanteesi mukaan – 11 tai 47 kuukauden jälkeen voit luopua autostasi vain kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen päättäminen on helppoa – ilmoitat asiasta kuukautta ennen Kamuxille ja määräpäivänä palautat auton. Jos haluat pitää auton sopimuksen päätyttyä, viimeisen suuremman rahoituksen maksuerän maksamalla kuittaat jäljellä olevan rahoituksen pois ja voit pitää auton.

Tutustu Kamux Huoleton -palveluun verkossa ja ota yhteyttä Huoleton -myyjiimme tai jätä meille yhteydenottopyyntö!


Parhaat syyt valita Kamux Huoleton -palvelu

  • Yksi kuukausihinta kattaa auton osamaksun, huollot, korjaukset ja katsastukset.

  • Osamaksupohjainen ratkaisu – Maksat autoa itsellesi vuokraamisen sijaan.

  • Auto ilman käsirahaa – Et tarvitse käsirahaa Kamux Huoleton -sopimusta varten.

  • Joustava sopimusaika, vähintään 1 vuosi – 11 kk sopimus, jonka jälkeen 1 kk irtisanomisaika.


Viimeisimmät