Alfa Romeo


Alfa Romeo vaihtoautot

Edulliset Alfa Romeo vaihtoautot löydät Kamuxilta. Alfa Romeo Giulietta, 156, 159 ja muut sporttiset Alfa Romeot saat kattavasta valikoimastamme ja 50 toimipisteestä. Katso laaja valikoimamme edullisia käytettyjä Alfa Romeo -vaihtoautoja verkkosivuillamme tai poikkea lähimpään myymäläämme. Kamuxilta saat Alfa Romeo -vaihtoautot ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Alfa Romeo on pitkän historian omaava italialainen automerkki, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1910, kun Milanossa perustettiin Anonima Lombarda Fabbrica Automobili (ALFA). Alfa Romeo sai nimensä vuonna 1918, kun siihen liittyi Nicola Romeo, ja siitä lähtien se on ollut yksi autoalan legendaarisista brändeistä.


Alfa Romeon autoissa yhdistyy intohimo, tyyli ja tekninen osaaminen. Ne ovat tunnettuja ainutlaatuisesta designistaan, jossa korostuu italialainen eleganssi ja urheilullisuus. Alfa Romeon ajamisen tunne on erityisen voimakas, ja sen autojen ajodynamiikka ja moottorien äänet ovat saaneet ylistystä autoharrastajilta ympäri maailman.


Alfa Romeo tarjoaa monipuolisen valikoiman ajoneuvoja, kuten urheiluautoja, sedan-malleja, katumaastureita ja kompakteja hatchbackeja. Esimerkiksi Giulia-sedan ja Stelvio-katumaasturi ovat nostaneet Alfa Romeon uuteen valoon tarjoten huippuluokan suorituskykyä, tyyliä ja teknologiaa.


Yksi Alfa Romeon erottuvista piirteistä on sen menestyksekäs historia moottoriurheilussa. Alfa Romeo on voittanut lukuisia maailmanmestaruuksia ja legendaarisia kilpailuja, kuten Le Mansin 24 tunnin ajon ja Formula 1:n mestaruuksia. Tämä kilpailullinen perinne heijastuu vahvasti Alfa Romeon tuotteisiin, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia ajokokemuksia sekä tiellä että radalla.


Kaiken kaikkiaan Alfa Romeo on brändi, joka herättää intohimoa autoharrastajien keskuudessa ja joka jatkaa italialaisen autoteollisuuden perintöä tarjoamalla ainutlaatuisia, urheilullisia ja tyylikkäitä ajokokemuksia.