BMW


BMW vaihtoautot

Olipa kyseessä sitten urheilullinen sedan, tilava SUV tai ympäristöystävällinen sähköauto, BMW tarjoaa vaihtoehtoja, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. BMWn mallit kuten 7-sarja6-sarja5-sarja4-sarja3-sarja2-sarja1-sarja ja monet X1, X3 ja X5 maasturit saat helposti Kamuxin laajasta valikoimasta! Tutustu käytettyjen BMW-autojemme valikoimaan ja löydä unelmiesi auto jo tänään!


Älä unohda kurkata myös BMW-sähköautovalikoimaamme, BMW-hybridivalikoimaamme tai BMW-farmarivaikoimaamme!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Bayerische Motoren Werke, eli BMW, on saksalainen autonvalmistaja, joka on tunnettu korkealaatuisista ja suorituskykyisistä ajoneuvoistaan. BMW:n pitkä historia innovaatioissa ja laadussa on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmista automerkeistä.


BMW on tunnettu erityisesti urheilullisista sedan- ja coupé-malleistaan, mutta valikoimaan kuuluu myös tilavia SUV-malleja ja sähköautoja.


BMW:n autot mielletään hyvistä ajo-ominaisuuksistaan ja ne ovat yleisesti ottaen sopivia ihmisille, jotka arvostavat laadukasta ajokokemusta ja suorituskykyä. Ne ovat myös hyvin arvostettuja käytettyinä. BMW:n mallisto sisältää myös useita sähköautoja ja hybridiautoja, jotka tarjoavat taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää ajoa.


Kun valitset meiltä käytetyn BMW:n, saat:

  • Edullisen hinnan verrattuna uuteen autoon.

  • Mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta eri malleja ja vuosimalleja.

  • Palvelut, kuten rahoitus ja kaskovakuutus, jotka tekevät auton hankinnasta helppoa ja turvallista.


Lisäksi, koska meillä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita parhaat käytetyt BMW:t näistä maista. Tämä tarkoittaa, että voit löytää juuri sinulle sopivan auton, oli tarpeesi mikä tahansa.