Dodge


Dodge vaihtoautot

Kamuxin Dodge-valikoimasta löytyy autoja maasturista henkilöautoon. Nyt Dodge Avenger, Dodge Caliber ja Dodge Ram Kamuxilta vaivattomasti! Kamuxilla on sporttisia Dodgeja kuin pehmeämpää maasturiakin.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Dodge on yhdysvaltalainen automerkki, joka tunnetaan erityisesti voimakkaista ja suurista ajoneuvoistaan. Se perustettiin vuonna 1900 ja on osa Stellantis-konsernia.


Dodge valmistaa laajan valikoiman autoja, kuten henkilöautoja, katumaastureita, kuorma-autoja ja tila-autoja. Tunnetuimpia malleja ovat esimerkiksi Dodge Charger, Dodge Challenger, Dodge Durango ja Dodge Grand Caravan. Näissä malleissa yhdistyvät voimakkaat moottorit, tilava sisätila ja aggressiivinen muotoilu, mikä tekee niistä suosittuja autoja erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoilla.


Dodge on myös tunnettu osallistumisestaan moottoriurheiluun, erityisesti NASCAR-sarjassa, jossa sen autot ovat saavuttaneet menestystä useaan otteeseen. Lisäksi Dodge on valmistanut kilpa-autoja ja osallistunut erilaisiin rallikilpailuihin.


Vaikka Dodge tunnetaan erityisesti suurista ja voimakkaista autoistaan, se on myös pyrkinyt parantamaan polttoainetehokkuuttaan ja tarjoamaan ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten hybridimalleja ja sähköautoja.


Yhteenvetona voidaan todeta, että Dodge on amerikkalainen automerkki, joka tunnetaan voimakkaista ja suurista ajoneuvoistaan sekä osallistumisestaan moottoriurheiluun. Se jatkaa perinteitä, jotka ovat tehneet siitä yhden Yhdysvaltain tunnetuimmista autonvalmistajista.