Fiat


Fiat vaihtoautot

Fiat on merkki, joka yhdistää historiaa, innovaatiota ja tyyliä. Fiatit ovat näppäriä autoja, jotka saa Kamuxilta edullisesti ja kätevästi. Kamux voi toimittaa 42 liikkeestä autosi lähimpään liikkeeseen! Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Croma Comfort Wagon, Fiat Ducato, Fiat Stilo, Fiat Talento, Fiat Freemont, Fiat Bravo, Fiat Scudo ja Fiat Doblo löytyvät kaikki Kamuxilta. Kamuxilta löytyy myös Fiat sähköautot!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Fiat, eli Fabbrica Italiana Automobili Torino, perustettiin Italiassa vuonna 1899. Yli vuosisadan ajan Fiat on ollut tunnettu innovaatioistaan ja kyvystään tuottaa luotettavia, käytännöllisiä autoja, jotka sopivat erinomaisesti eurooppalaisille teille. Alkuperäisestä tehtaasta Torinossa on kasvanut globaali konserni, joka nykyään tunnetaan nimellä Fiat Chrysler Automobiles (FCA).


Fiatin mallisto on laaja, ja se kattaa kaiken pienistä kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin. Fiatin autoissa yhdistyvät tyylikäs italialainen muotoilu ja käytännöllisyys, mikä tekee niistä sekä visuaalisesti houkuttelevia että mukavia käyttää. Tämä yhdistelmä on auttanut Fiatia säilyttämään vahvan aseman globaalilla automarkkinalla.


Me Kamuxilla ymmärrämme, että jokaisella autoilijalla on omat tarpeensa ja toiveensa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä Fiat-malleja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä sitten kompakti Fiat 500 kaupunkiajoon tai tilavampi Fiat Panda perheen tarpeisiin, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon.


Kaikki myynnissä olevat autot ovat läpikäyneet perusteellisen tarkastuksen, joten voit olla varma niiden laadusta ja kestävyydestä. Lisäksi, tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja ja kaskovakuutuksen, jotta auton hankkiminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja turvallista.


Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai tule käymäänlähimmässä liikkeessämme, ja löydä oma Fiatisi!