Infiniti


Infiniti vaihtoautot

Katso laaja valikoimamme edullisia käytettyjä Infiniti -vaihtoautoja verkkosivuillamme tai poikkea lähimpään myymäläämme. Kamuxilta saat Infiniti -vaihtoautot ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.


Infiniti on Japanilaisen automerkin Nissanin luksusajoneuvojen divisioona, joka perustettiin vuonna 1989. Infiniti on tunnettu korkealuokkaisista autoistaan, jotka yhdistävät tyylikkään muotoilun, huippuluokan suorituskyvyn ja edistyksellisen teknologian.


Infinitin mallisto koostuu pääasiassa premium-luokan sedanista, katumaastureista ja coupéista. Tunnettuja malleja ovat esimerkiksi Q50, Q60, QX50 ja QX60. Nämä autot tarjoavat ylellisen ajokokemuksen korkealaatuisilla sisätiloilla, voimakkailla moottoreilla ja innovatiivisilla ajamista avustavilla järjestelmillä.


Infiniti on sitoutunut myös kestävään kehitykseen ja tarjoaa ladattavia hybridimalleja osana valikoimaansa. Esimerkiksi QX60 Hybrid tarjoaa ylellisen ajokokemuksen ja samalla pienemmän hiilijalanjäljen.


Vaikka Infiniti onkin suhteellisen uusi tulokas luksusautomerkeissä, se on saavuttanut arvostusta autoilijoiden keskuudessa ylellisyydestään ja suorituskyvystään. Brändin ylellinen imago ja innovatiivinen tekniikka houkuttelevat autoilijoita, jotka arvostavat huippuluokan ajokokemusta ja mukavuutta.


Yhteenvetona voidaan todeta, että Infiniti on Nissanin luksusautojen divisioona, joka tarjoaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä autoja premium-luokassa. Se edustaa huippuluokan suorituskykyä, innovatiivista teknologiaa ja ylellistä muotoilua, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon autoilijoille, jotka etsivät luksusta ja mukavuutta ajokokemuksessaan.