Iveco


Iveco vaihtoautot

Katso laaja valikoimamme edullisia käytettyjä Iveco -vaihtoautoja verkkosivuillamme tai poikkea lähimpään myymäläämme. Kamuxilta saat Iveco -vaihtoautot ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Iveco on italialainen autonvalmistaja, joka keskittyy raskaaseen kalustoon, kuten kuorma-autoihin, linja-autoihin ja pakettiautoihin. Yhtiö perustettiin vuonna 1975 ja se on osa CNH Industrial -konsernia.


Ivecon valikoimaan kuuluvat erilaiset ajoneuvot, kuten kuorma-autot eri kokoluokissa, linja-autot ja tila-autot. Tunnettuja malleja ovat esimerkiksi Iveco Daily, Iveco Stralis ja Iveco Eurocargo. Näissä ajoneuvoissa korostuvat kestävyys, suorituskyky ja monikäyttöisyys, mikä tekee niistä suosittuja kuljetus- ja logistiikka-alan toimijoiden keskuudessa.


Iveco on myös sitoutunut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja tarjoaa useita vaihtoehtoja vähäpäästöisille ja uusiutuvaa polttoainetta käyttäville ajoneuvoille. Esimerkiksi Iveco Stralis NP on maailman ensimmäinen kaasukäyttöinen raskas kuorma-auto, joka tarjoaa alhaiset hiilidioksidipäästöt ja pienemmän ympäristövaikutuksen.


Iveco on myös aktiivinen moottoriurheilussa ja osallistuu useisiin kilpailuihin ja rallitapahtumiin. Yhtiö käyttää kilpailutoimintaa teknologian kehittämiseen ja testaamiseen, mikä hyödyttää sen tuotantomalleja ja auttaa parantamaan niiden suorituskykyä ja luotettavuutta.


Kaiken kaikkiaan Iveco on tunnettu laadukkaista ja luotettavista raskaan kaluston ajoneuvoistaan sekä sitoutumisestaan kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Se jatkaa perinteitä, jotka ovat tehneet siitä yhden johtavista raskaan kaluston valmistajista maailmassa.