Kamuxilta löydät kattavan valikoiman erilaisia käytettyjä plug-in hybridiautoja useilta eri valmistajilta. Tutustu tarjontaan ja löydä omasi!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Mikä on plug-in hybridi?

Plug-in hybridi (PHEV - Plug In Hybrid Electric Vehicle) on hybridiauto, jossa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Auton akku voidaan ladata suoraan sähköverkosta, jolloin autoa voi ajaa pelkällä sähköllä tietyn matkan. Akun tyhjentyessä polttomoottori käynnistyy automaattisesti ja tarjoaa lisätehoa. Plug-in hybridit tarjoavat hyvän yhdistelmän suorituskykyä ja tehokkuutta, ja ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin täysin bensalla tai muulla polttoaineella toimivat autot, sillä ne käyttävät sähköä osittain tai kokonaan polttoaineen sijaan.


Plug-in hybridi on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos ajat paljon lyhyitä matkoja, jotka voi tehdä pelkällä sähköllä, mutta tarvitset myös polttomoottorin pidempiä matkoja varten. Plug-in hybridit vaativat säännöllistä latausta, joten ne sopivat parhaiten sellaisille autoilijoille, joilla on helposti sähköpistoke saatavilla latausta varten.


Katso täältä valikoimamme kaikki hybridit.


Kamuxin kautta saat myös Walle-laturit hybrideille. Kysy lisää myyjiltämme!