Jaa

  Kamux Joensuu Hyötyautot | HYA

  Kamux Joensuu Hyötyautot

  Kuurnankatu 12

  80100 Joensuu

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 9-17

  LA: 10-14

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 420 8851

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Kamux Joensuu HYA toivottaa sinut tervetulleeksi edullisille hyötyautokaupoille Kuurnankadulle Joensuuhun! Tarjoamme Pohjois-Karjalan alueelle kattavan valikoiman pakettiautoja työ- ja harrastekäyttöön.

  Paikallisessa autoliikkeessämme Joensuussa voit tietenkin tehdä mistä tahansa Kamux-autosta kaupat. Kamuxin yli 5000 käytetyn auton valikoimasta löydämme varmasti juuri sinulle sopivan auton. Tule tekemään edullisempaa hyötyautokauppaa Joensuun Kamux HYA:lle! Psst! Katso myös Kamux Joensuun henkilöautovalikoima.


  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  4.2

  5 arviota

  profile

  Tomi Eskelinen

  4 kuukautta sitten

  Alexein kanssa sain kunnian asioida, kun olin laittanut Nettiauton kautta viestiä, että olisin kiinnostunut Mersun Sprintteristä. Aluksi ajattelin, että tuskin kukaan kyselyihin vastaa, mutta vastattiin todella rivakasti. Asiantuntevaa, selkeä äänistä ja oikein mukavaa asiakaspalvelua sain Alekseilta. Ei voi muuta kuin oikein lämpimästi suositella! Tämmöistä palvelua ei joka paikasta nykypäivänä todellakaan saa.

  profile

  Petri Heikkilä

  10 kuukautta sitten

  Tein autokaupat Alexein kanssa, myyjä oli ammattitaitoinen ja palvelu oli hyvää, auto toimitettiin toiselle puolelle Suomea. Myös auton tuonnut kuljettaja oli ammattitaitoinen ja palvelu oli kokonaisuudessaan mahtavaa. Voin suositella!!

  profile

  Asko Eemeli

  vuosi sitten

  Sutjakkaat kaupat, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Vuosien saatossa jo neljäs auto Joensuun Kamuxilta, kertaakaan ei ole tuottanut pettymystä. Suosittelen!