Tila-autot


Kamuxilta löydät käytetyt tilavat perheautot kuten Volkswagen Touranit, Mercedes-Benz V:t, Ford Galaxyt sekä Volkswagen Transporterit. Tutustu valikoimaamme alta ja löydä omasi!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Tila-autot tarjoavat runsaasti tilaa matkustajille ja heidän tavaroilleen. Ne ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten perheautoiksi tai kuljetuskäyttöön. Tila-autot ovat yleensä varustettuina monilla turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksilla, ja niiden polttoainetalous vaihtelee moottorin koon mukaan.


Tässä muutamia keskeisiä piirteitä tila-autoista:

 1. 1.

  Tilavuus: Tila-autot tarjoavat yleensä tilavan sisätilan, joka on suunniteltu mukavaksi ja viihtyisäksi matkustamiseen useammalle matkustajalle. Ne voivat olla varustettuina useilla istuinrakenteilla, jotka voidaan järjestellä eri tavoin tarpeen mukaan, mikä lisää joustavuutta tilan käytössä.

 2. 2.

  Monipuolisuus: Tila-autot ovat monipuolisia ja soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin. Ne voivat olla perheautoja, jotka tarjoavat tilaa lasten kuljettamiseen ja matkatavaroiden säilyttämiseen, tai ne voivat toimia tilaa tarvitsevien matkustajien kuljetukseen esimerkiksi yritys- tai taksikäytössä.

 3. 3.

  Turvallisuus: Tila-autot ovat yleensä varustettuina monilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten turvatyynyillä, aktiivisilla turvajärjestelmillä ja ajonvakautusjärjestelmillä, jotka auttavat suojaamaan matkustajia onnettomuuksissa.

 4. 4.

  Mukavuus: Tila-autot tarjoavat usein mukavat ja viihtyisät sisätilat, jotka sisältävät mukavat istuimet, ilmastoinnin, viihdejärjestelmät ja muut mukavuusominaisuudet, jotka lisäävät matkustusmukavuutta.

 5. 5.

  Polttoaineen kulutus: Tila-autojen polttoaineen kulutus vaihtelee moottorin koon ja tehon mukaan. Nykyaikaiset tila-autot voivat kuitenkin tarjota polttoainetaloudellisia vaihtoehtoja, kuten hybriditekniikkaa tai dieselmoottoreita, jotka voivat auttaa vähentämään käyttökustannuksia.


Tila-autot tarjoavat tilavan ja monipuolisen vaihtoehdon autoilijoille, jotka tarvitsevat paljon tilaa matkustajilleen ja heidän tavaroilleen. Ne ovat turvallisia, mukavia ja polttoainetaloudellisia vaihtoehtoja perheautoiksi tai kuljetuskäyttöön.