22.5.2023

Joustavuutta ja ennustettavuutta – autorahoitus on taloudellinen ratkaisu 

Auton hankkimiseen tai vaihtamiseen liittyy aina taloudellisia kysymyksiä. Asiantuntijan avustuksella voi pohtia, millaiset ominaisuudet ovat auton käyttötarkoituksen kannalta keskeisiä, ja miten oma budjetti sopii yhteen näiden tarpeiden kanssa.  

  

Autorahoitus on kätevä ratkaisu, jonka avulla autoa maksetaan kiinteissä kuluerissä ilman, että ostokseen tarvitsee sitoa suurta summaa omia säästöjä.   

  

”On hyvä muistaa, että rahoituksella hankittu auto on aivan yhtä lailla ostajan oma kuin suoraan säästöillä maksettu kulkuneuvo”, Kamuxin myynnin valmentaja Kari Pietarila huomauttaa.   

  

”Me Kamuxilla tuotamme rahoitusratkaisut Suomen tunnetuimpien ja luotetuimpien rahoituksentarjoajien kanssa. Sen ansiosta meiltä on mahdollista saada hyvin monenlaisten, eri ikäisten ja hintaisten autojen rahoitukseen sopivia ratkaisuja. Tämä on meille tärkeää, koska erilaisia tilanteita ja tarpeita on yhtä paljon kuin erilaisia autoilijoitakin.”  

  

Moni käyttää säästöjään mieluummin esimerkiksi sijoituksiin tai johonkin muuhun hankintaan, Pietarila toteaa. ”Se on mahdollista, kun auton maksaminen onnistuu rahoituksen avulla ennustettavasti ja vähitellen.”  

  

Auton ostajalle rahoitus tuo turvaa   

  

 Sana ’rahoitussopimus’ voi tuoda monen mieleen kuvan paksusta pinosta paperitöitä. Huoli on kuitenkin turha, sillä rahoituspäätös syntyy Kamuxilla muutamassa minuutissa niin, että asiantuntijat hoitavat kaiken. Tuoreen autonomistajan tehtäväksi jää vain kulkuneuvon käyttöönotto.  

  

”Näemme jo ennen sopimuksen tekemistä, millainen kuukausittainen maksuerä tulisi olemaan. Rahoituksen etuna on kiinteä kuukausimaksu, joka ei muutu missään vaiheessa jälkikäteen. Tämä tuo taloudellista turvaa, etenkin näinä epävakaina aikoina”, Pietarila sanoo.  

  

”Rahoitus on myös sillä tavalla joustava, että sen voi lunastaa halutessaan pois milloin vain. Sopimus ei siis sido mihinkään minimimaksuaikaan.”  

  

Toisaalta, jos maksueriä on vielä jäljellä ja auton vaihtaminen kiinnostaa, Kamux voi lunastaa vanhan velan auton vaihtamisen yhteydessä, Pietarila huomauttaa.   

  

”Näin auton vaihtaminen on asiakkaallemme mahdollisimman yksinkertaista.”  

  

Rahoitukseen voidaan yhdistää myös Kamux Plus -lisävastuusitoumus takaamaan huolettomia ajomatkoja jopa kahdeksi vuodeksi. Valitun palvelun laajuudesta riippuen Kamux Plus tarjoaa turvaa teknisten vikojen varalta.  Lue lisää Kamux Rahoituksesta täältä.


Viimeisimmät