Cadillac


Cadillac vaihtoautot

Cadillac valmistaa luksusautoja, jotka on räätälöity amerikkalaiseen mukavuudenhaluiseen makuun. Suomalaisille tuttuja malleja ovat muun muassa Escalade. Kamuxilta löydät myös nämä edulliset vaihtoautot.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.


Cadillac on yksi Yhdysvaltain vanhimmista ja tunnetuimmista automerkeistä. Se perustettiin vuonna 1902, ja siitä lähtien se on ollut edelläkävijä autoteollisuudessa monilla osa-alueilla. Cadillac on erityisen tunnettu ylellisyydestään, innovatiivisista tekniikoistaan ja tyylikkäästä designistaan.


Cadillacin mallistoon kuuluvat laajasti erilaiset autot, kuten sedanit, katumaasturit ja coupét. Brändi on panostanut voimakkaasti suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen, mikä näkyy esimerkiksi heidän kehittyneissä kuljettajaa avustavissa järjestelmissään ja moottoritekniikassaan.


Cadillacilla on vahva historia Yhdysvaltojen automarkkinoilla, ja se on usein ollut edelläkävijä uusien teknologioiden ja muotoilutrendien saralla. Monet merkin ikonisista malleista, kuten Cadillac Eldorado ja Cadillac DeVille, ovat olleet suosittuja niin Amerikassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.


Nykyään Cadillac jatkaa innovatiivisen ja ylellisen autonvalmistuksen perinnettään. Brändi on ottanut vahvasti suunnan kohti sähköistymistä ja kestävää kehitystä, esitellen uusia sähköautoja ja hybridimalleja markkinoille. Vaikka Cadillac onkin syvästi juurtunut amerikkalaiseen autoteollisuuteen, se on myös kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu luksusautomerkeistä.