Volkswagen


Volkswagen vaihtoautot

Kamuxilla on Suomen suurin valikoima Volkswagen-vaihtoautoja. Meiltä löydät kaikki suosituimmat, tutut ja luotettavat mallit kuten Golf, Passat ja Polo sekä tuoreet sähköautouutuudet ID.3 ja ID.4. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisiin kuljetustarpeisiin sopivia Volkswagen-hyötyautoja. Kamuxilta saat Volkswagen hybridit, pakettiautot, maasturit ja farmarit nyt ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen!

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Volkswagen, tunnettu myös nimellä VW, on saksalainen autonvalmistaja, joka perustettiin 1930-luvulla. Volkswagen-konserniin kuuluu Volkswagenin lisäksi myös mm. Audi, Porsche, SEAT ja Škoda. Vuosikymmenten aikana Volkswagen on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista autovalmistajista, ja sen mallisto kattaa nykyään kaiken henkilöautoista SUV-malleihin ja sähköautoihin.


Volkswagen on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan autoteollisuudessa, ja se on ollut edelläkävijä monissa teknologisissa kehityksissä, kuten polttoainetehokkuudessa ja sähköautojen kehittämisessä. Yhtiön historia on täynnä merkittäviä saavutuksia, ja se jatkaa edelleen uusien ja innovatiivisten autojen kehittämistä vastaamaan nykypäivän kuluttajien tarpeita.


Volkswagenin mallisto on laaja, ja se sisältää useita suosittuja malleja, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Volkswagenin ikonisin malli on todennäköisesti Kuplavolkkari eli Beetle. Nykypäivänä suosituimpia Volkswagen-malleja ovat mm. Golf, Passat ja Polo. Muita suosittuja Volkswagen malleja ovat katumaasturi Tiguan, tila-auto Touran ja pakettiauto Transporter.


Voit asioida kokonaan verkossa tai piipahtaa myymäläämme koeajolle. Meiltä saat myös tarvittavat lisäpalvelut, kuten autovakuutuksenlisäturvan ja autorahoituksen. Toimitamme myös yli 5000€ auton halutessasi kotiisi!


Volkswagenin laatu ja Kamuxin asiantuntemus yhdistettynä takaavat, että löydät meiltä juuri sen oikean auton, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Tutustu valikoimaamme ja koe, kuinka helppoa ja edullista käytetyn Volkswagenin hankkiminen voi olla!