Audi


Audi vaihtoautot

Kamuxilla on Suomen suurin valikoima Audi-autoja. Meiltä löydät kaikki suosituimmat Audin mallit kuten A, Q ja TT sekä urheilulliset S-mallit sekä RS-mallit. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia sähköautoja, hybrideitä ja kaasuhybrideitä (kaasuautoja) sekä maastoautoja.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Vuonna 2019 Audi oli kolmanneksi haetuin automerkki Kamuxin sivustolla. Vuoden 2020 tutkimuksemme mukaan suomalaiset pitävät Audia tyylikkäänä, arvostettuna ja modernina automerkkinä.


Suosituimmat Audi mallit olivat Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, ja Audi A8. Audi katumaasturit ovat myös suosittuja, kuten Audi Q2, Audi Q3, Audi Q5 ja Audi Q7. Audin Sport malleista suosittuja ovat Audi S3, Audi S4, Audi S5 ja Audi S6. RennSport malleista suosituin on Audi RS4. Kaksiovinen urheiluauto Audi TT on myös suosittu.


Audi valmistaa myös täyssähköautoa, joka on mallimerkinnältään e-tron. Audi kutsuu – hieman erikoisesti – myös bensiini-sähköhybrideitään e-troneiksi mallimerkinnän yhteydessä. Audilta löytyy sekä ladattavia pistokehybrideitä että kevythybrideitä (MHEV). Audin bensiini-kaasuhybridit ovat sen sijaan saaneet g-tron mallimerkinnän.


Voit asioida kokonaan verkossa tai piipahtaa myymäläämme koeajolle. Meiltä saat myös tarvittavat lisäpalvelut, kuten autovakuutuksenlisäturvan ja autorahoituksen. Toimitamme myös auton halutessasi kotiisi!