Audi


Audi vaihtoautot

Kamuxilla on Suomen suurin valikoima Audi-autoja. Meiltä löydät kaikki suosituimmat Audin mallit kuten A, Q ja TT sekä urheilulliset S-mallit sekä RS-mallit. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia sähköautoja, hybrideitä ja kaasuhybrideitä (kaasuautoja) sekä maastoautoja.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Audi, saksalainen autonvalmistaja, on ollut tunnettu innovaatioistaan ja laadustaan jo yli vuosisadan ajan. Yhtiö perustettiin vuonna 1909 August Horchin toimesta, ja se on sittemmin kasvanut yhdeksi maailman johtavista premium-luokan autojen valmistajista. Audin historia on täynnä merkittäviä saavutuksia autoteollisuudessa, kuten nelivedon kehittäminen ja alumiiniteknologian edistäminen.


Audi on tunnettu monista suosituista malleistaan, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion niin kuluttajien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Suosittuja Audin malleja ovat mm. Audi A1, Audi A3, Audi A4 ja Audi A5, sekä katumaasturit Audi Q2, Audi Q3 ja Audi Q5. Audin Sport malleista suosittuja ovat Audi S3, Audi S4, Audi S5 ja Audi S6. Kaksiovinen urheiluauto Audi TT on myös suosittu.


Audi valmistaa myös täyssähköautoa, joka on mallimerkinnältään e-tron. Audi kutsuu – hieman erikoisesti – myös bensiini-sähköhybrideitään e-troneiksi mallimerkinnän yhteydessä. Audilta löytyy sekä ladattavia pistokehybrideitä että kevythybrideitä (MHEV). Audin bensiini-kaasuhybridit ovat sen sijaan saaneet g-tron mallimerkinnän.


Me Kamuxilla ymmärrämme, että asiakkaamme arvostavat laatua ja luotettavuutta, minkä vuoksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman käytettyjä Audi-malleja. Jokainen myymämme Audi on huolellisesti tarkastettu ja kunnostettu varmistaaksemme, että se vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme ja asiakkaidemme odotuksia.


Kun valitset Audin Kamuxilta, saat paitsi erinomaisen auton, myös kattavat lisäpalvelut, kuten rahoitusvaihtoehdot ja Kamux Plus -lisäturvapaketin. Lisäksi tarjoamme joustavan autojen kotiintoimituksen, joka tekee auton ostamisesta entistä vaivattomampaa. Valitsemalla meidät, saat käyttöösi laadukkaan käytetyn Audin ilman uuden auton hintalappua.


Tutustu laajaan Audi-valikoimaamme ja löydä unelmiesi auto jo tänään! Me Kamuxilla olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen kulkupelin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.