Jaa

  Vaihtoautot Oulu Limingantulli

  Kamux Oulu Limingantulli

  Tyrnäväntie 6

  90400 Oulu

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 420 8837

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Oulun Limingantullissa asioidessasi ulottuvillasi on Kamuxin koko yli 5000 auton valikoima. Ostamme myös autoja ja tarvittaessa lunastamme autosi loppuvelan. Kauttamme saat ostettua auton myös Ruotsista tai Saksasta. Tervetuloa saamaan hyviä Kamux kokemuksia edullisemmasta autokaupasta!
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.5

  70 arviota

  profile

  Juha Tyni

  viikko sitten

  Ostimme auton Limingantullin Kamuxilta. Auto tuli etelän liikkeestä nopeasti koeajettavaksi. Joitain vikoja ilmeni koeajolla ja korjaukset sovittiin liikkeen kanssa. Myyjä Olli S. hoiti kaupanteon sekä sovitut korjaukset erinomaisesti sekä oli oikealla asenteella toimiva aktiivinen kauppamies. Ollin kanssa kaupanteko ja sovitut asiat piti viimeisen päälle. Saimme auton kuntoon ja miellyttävää asiakaspalvelua. Kiitos.

  profile

  Juha Mankinen

  3 kuukautta sitten

  Kiitos loistavasta asiakaspalvelusta limingantullin myyjille! Eritoten Jeremiakselle. Autossa ilmeni vikaa muutamia viikkoja oston jälkeen, mutta asia hoidettiin kuntoon tyylipuhtaasti. Kun autokuume seuraavan kerran iskee, ei epäselvää mihin liikkeeseen ensimmäiseksi hiippailen. Kiitos.

  profile

  Sanna

  3 kuukautta sitten

  Ostettiin joulukuussa auto Anton, V. - myyjän avustuksella. Hyvin kertoi autosta, oli ystävällinen ja rehellisen oloinen. Autossa ilmeni kuitenkin jotain vikoja, mutta autoliike hoito homman hyvin. Antonille pisteet ja peukku loppujen lopuksi hyvästä kokemuksesta 👍