Jaa

  Vaihtoautot Seinäjoki

  Kamux Seinäjoki

  Nurmontie 113

  60510 Seinäjoki

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10–18

  LA: 10–15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  020 769 4281

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Tervetuloa edullisempaan autokauppaan Seinäjoella! Paikallinen autoliikkeemme sijaitsee Prismaa vastapäätä Pohjan Valtatien (tie 19) kupeessa. Olemme Nurmontiellä näkyvällä paikalla tulette sitten mistä ilmansuunnasta tahansa.

  Muistathan, että voit tehdä kanssamme kaupat mistä tahansa Kamuxin Suomen, Ruotsin tai Saksan vaihtoautosta. Ajattele, koko Kamuxin yli 5000 käytetyn auton valikoima lähellä sinua Seinäjoella. Huikeeta! Tervetuloa hankkimaan kokemuksia uudenlaisen autokaupan tekemisestä kanssamme.  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.5

  102 arviota

  profile

  Esko Lepistö

  kuukausi sitten

  Kaupat tuli, hyvä asiallinen palvelu

  profile

  Marja Atanassova

  7 kuukautta sitten

  Löysimme haluamamme auton Kamuxilta, mutta valitettavasti siinä paljastui koeajosta ja tarkastuksesta huolimatta tyyppivika kuukauden sisään, joka oli vakavuudeltaan suuri. Myyjä hoiti asian hyvin ja nopeasti huoltoliikkeen kanssa täysin Kamuxin laskuun, kauppa purettiin huollon tietojen pohjalta sujuvasti ilman ongelmia. Löysimme Kamuxin toisesta pisteestä meille sopivan auton, ajoivat sen läpi Suomen Seinäjoelle ja tarkistuksen jälkeen, tehtiin kaupat toisesta autosta. Kiitos sujuvasta ja ystävällisestä asioiden hoidosta. Yhden tähden vähennys siitä, että toivoisi Kamuxille aikaa katsoa keskihintaiset vaihdokit ajatuksella läpi, vaikka kysyntä on varmasti suurta ja autot menisi nopeastikin.

  profile

  Pertti Markkula

  vuosi sitten

  Ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta.