Jaa

  Vaihtoautot Tuusula

  Kamux Tuusula

  Hiekkamäentie 5

  04300 Tuusula

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5598

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Kamux Tuusulan autoliikkeen löydät Tuusulan moottoritien välittömästä läheisyydestä. Käytössäsi on Kamuxin kaikki Suomen, Ruotsin ja Saksan vaihtoautot. Löydämme valtavasta yli 5000 käytetyn auton valikoimastamme takuuvarmasti sinulle sopivan auton. Ja muista - me myös ostamme autoja. Tarjoa omaasi meille. Tervetuloa hankkimaan hyviä kokemuksia uudenlaista edullisempaa autokauppaa harjoittavasta autoliikkeestä!

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.7

  162 arviota

  profile

  Dilshat Aini

  viikko sitten

  Haluan kiittää Kamux tuusulan automyyjä Tuomas Myllylälle, joka oli lämmin ja ystävällinen, suosittelen häntä muillekin. 👍👍👍🙂🙂🙂

  profile

  Inna Kortsagina

  2 kuukautta sitten

  Asiakaspalvelussa on kyllä parannettava. Kun tulimme katsomaan autoa, kukaan ei tullut kysymään meiltä, tarvitaanko apua, vaikka olimme tosi kiinnostuneita ostamaan auton. Ystävällinen asiakkaiden vastaanotto ja hymy naamalla antaa positiivisen vaikutelman ja paremman mielen kuluttajalle. Joka tapauksessa saimme hyvän alennuksen Otto-myyjältä ja nyt katsotaan, miten auto ajaa tiellä.

  profile

  Niko

  4 kuukautta sitten

  Myymäläpäälikkö jaksoi asiallisesti selvitellä huoltoon liittyviä hommia vaikka itsellä olikin pinna kireällä. Loppu hyvin kaikki hyvin!