Jaa

  Vaihtoautot Vaasa

  Kamux Vaasa

  Kivihaantie 1-3

  65300 Vaasa

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10–18

  LA: 10–15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5555

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Tervetuloa hankkimaan kokemuksia edullisempaan autokauppaan keskittyvästä Kamux Vaasan autoliikkeestä! Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan keskustan tuntumassa. Palvelemme sekä suomeksi että ruotsiksi. Tule paikalle toteamaan, miten teemme juuri sinulle sopivat edullisemmat autokaupat yli 5000 käytetyn auton valikoimastamme!
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.3

  106 arviota

  profile

  JP Juha-Pekka Manninen

  5 kuukautta sitten

  Toinpa auton Ali H.nimiselle hlölle ...lupasi heittää VR-asemalle,siinä jutustellessamme jäi positiivinen kuva hra:sta joka kuuntelee ja tulee ilmeisesti ihmisen kuin ihmisen kanssa juttuun ja kauppakin täytynee käydä tuolla asenteella? Hän on selvästi oivaltanut,että "jokainen autokauppaan tuleva ja myyjän kanssa muuten vaan asioiva on tulevaisuuden potentiaalinen autonostava asiakas.Jatka samaan tyyliin-aina ei voi onnistua,mutta mielikuva jää tulevaisuutta varten "siellä on hyvä tyyppi käypäs kattoo vaihtari siellä Vaasan-Kamux:lla!"

  profile

  Mari-Anne Siltamäki

  4 kuukautta sitten

  Hyvä palvelu, tykkäsin.

  profile

  Touko Kaakko

  8 kuukautta sitten

  Kysyin lisätietoja yhdestä autosta Jonathan Bonn nimiseltä myyjältä. Kuvia sai heti esittelyvideon kera ja sain tarjouksenkin vaikken sitä pyytänyt. Vielä ei päästy kaupoille, mutta kyllä mulla kohta varmaan uusi auto on alla 😎