23.11.2021

Kamux listaa edullisten perheautojen parhaat

Perheen kasvaessa auton valintakriteeritkin muuttuvat. Suurin osa lapsiperheistä hakee autolta ennen kaikkea järkevyyttä. Pieni kulutus, toimivat tilat ja turvallisuus ajavat perheautoissa auttamatta tehojen ja sykähdyttävän ulkonäön edelle.

Kamux listasi parhaat vaihtoehdot järkevien ja keskihintaisten perheautojen kategoriassa.


Kia Ceed

Kia Ceed tai vaihtoehtoisesti Kia Cee’d on malliesimerkki hyvästä isosta perheautosta. Suuri tavaratila on uudemmissa malleissa entistäkin suurempi ja kyytiin mahtuvatkin siis kätevästi esimerkiksi lastenrattaat. Takapenkilläkin on riittävästi tilaa ja turvallisuusvarusteet ovat kattavat. Uudemmissa Kia Ceed -malleissa on esimerkiksi kaistavahti. Tämän tilaihmeen kyydissä 4 aikuista matkustaa mukavasti ja lapsia takapenkille mahtuu hyvin kolmekin, joskin keskipenkki jää nopeasti ahtaaksi lasten kasvaessa.

Katso Kamuxilla myynnissä olevat Kia Ceedit tai koko Kia-valikoimamme.


Nissan Pulsar

Nissan Pulsar ei ehkä sykähdytä ulkonäöllään, mutta perheystävällisyydellään kyllä. Nissan Pulsarissa on nimittäin yksi luokkansa suurimmista tavaratiloista ja onkin siksi hyvä tila-auto lapsiperheelle. Lisäksi turvallisuusominaisuudet ovat tässä autossa huippuluokkaa. Nissan Pulsarista löytyy esimerkiksi automaattinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti sekä kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Tämän auton kyydissä koko perhe siis kulkee turvallisesti.

Kiinnostaako Nissan Pulsar? Katso Kamuxin Nissan Pulsar valikoima tai muut Nissanin mallit.


Seat Leon

Espanjalainen Seat Leon on sekin turvallinen ja tilava auto, joka sopii moitteettomasti pienen perheen käyttöön niin taajamassa kuin maantielläkin. Muotoilu tai tehot eivät ehkä herätä sen kummempia tunteita, mutta toisaalta 1.0 TSI on erittäin taloudellinen ja bensapihi kone, jonka avulla voi säästää pitkän pennin tankkauskuluissa. Myös Seat Leon itsessään on varsin edullinen auto, mutta tämä ei kuitenkaan juuri näy auton suunnittelussa. Rahoille saa siis todella hyvin vastinetta tämän automallin kohdalla. Myös turvavarustelua on parannettu etenkin uusiin malleihin ja näihin varustuksiin kuuluvat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin sekä automaattinen hätäjarrutus, jossa on uusissa malleissa ominaisuutena myös jalankulkijan tunnistus.

Jos tämä pirteä espanjalainen saa sinut syttymään, tsekkaa Kamuxin Seat Leonit tai muut Seatin mallit.


Skoda Octavia

Skoda Octavia on luotetun tilavan perheauton maineessa, eikä suotta. Uusimmissa malleissa perheitä ilahduttaa etenkin taloudellisuus. Octaviaa on saatavilla sekä diesel- että bensaversiona, mutta myös ympäristöystävällisempänä kaasumallina. Octaviassa ilahduttaa taloudellisuuden lisäksi toki myös tilava takakontti sekä ennen kaikkea tilava takapenkki. Takapenkillä riittääkin tilaa ruhtinaallisesti niin aikuisille kuin lapsillekin. Turvallisuudestakaan ei ole tingitty.

Kurkkaa Kamuxin Skoda Octaviat tai vaikkapa koko Skoda-valikoimamme.


Ford S-Max

Varsinainen tila-autobuumi taisi ajoittua jonnekin 2000-luvun ensimmäisiin vuosiin ja harva lapsiperhe harkitseekaan ensisijaisesti tila-autoa. Toisinaan lisätila on kuitenkin välttämätöntä, etenkin jos perheenjäseniä on enemmän kuin 5. Tila-autotarpeeseen Fordin S-Max on kuitenkin ehdoton ykkönen, ainakin jos etsinnässä on suhteellisen edullinen ja järkeväkulutuksinen menopeli. Tila-autoksi S-Max on varsin sulavalinjainen ja kevyt ajettava. Tilaakin löytyy reilusti ja myös kyytiin kipuaminen on vaivatonta korkeiden istuinten ansiosta.

Jos haussa on Fordin tila-auto, katso Kamuxin Ford S-Maxit tai kurkkaa koko Ford-valikoimamme.


Periaatteessa pieni lapsiperhe tulee kuitenkin toimeen lähes millä tahansa autolla, jossa on viisi paikkaa ja tarpeeksi tilaa lastenistuimelle. Et siis välttämättä joudu tinkimään myöskään tehoista tai ulkonäöstä. Ainoastaan kaksipaikkaiset urheiluautot taitavat olla ainoa poissuljettu vaihtoehto. Olipa autotarpeesi millainen hyvänsä, me Kamuxilla autamme ratkaisemaan sen. Ole siis rohkeasti yhteydessä myyjiimme ja he auttavat sinua löytämään omaan elämäntilanteeseesi sopivan auton.

Viimeisimmät