Kia


Kia vaihtoautot

Kamuxin laajasta käytettyjen autojen vaihtoautovalikoimasta on helppoa ja mutkatonta löytää Kia -vaihtoauto. Suositut Kia-mallit ovat mm. Kia Ceed, Kia Picanto, Kia Rio ja Kia Sorento. Kamuxilta saat Kia -vaihtoautot ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen! Poikkea katsomaan Kamuxin vaihtoautotarjonta verkkosivuillemme tai lähimpään Kamux-myymälääsi.

Meiltä saat myös Kia -sähköautot, Kia -hybridit sekä Kia -farmarit edullisesti.

Tällä sivulla on sivukohtaisia hakukriteerejä. Hae kaikkia autoja.

Autot, joissa on kuvia, näytetään ensin, sitten autot lajitellaan uusimmat ensin.

Kia Motors, joka perustettiin vuonna 1944, on yksi Etelä-Korean vanhimmista autonvalmistajista. Kia on sittemmin kasvanut globaaliksi toimijaksi, joka tunnetaan innovatiivisista ja luotettavista ajoneuvoistaan.


Kia on tunnettu monipuolisesta mallistostaan, joka tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Siksi tarjoamme laajan valikoiman Kia-malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä sitten lähes uusi Kia Sportage tai edullisempi Kia Rio, meiltä löydät varmasti etsimäsi.


Kaikki myymämme autot ovat läpikäyneet perusteellisen tarkastusprosessin, jotta voimme taata niiden laadun ja luotettavuuden. Lisäksi tarjoamme kattavia lisäpalveluita, kuten rahoitusvaihtoehdot ja Kamux Plus -lisäturvaa, jotta auton ostaminen meiltä on mahdollisimman turvallista ja vaivatonta.


Kun valitset Kian, valitset enemmän kuin vain auton – valitset kumppanin, joka on sitoutunut tyytyväisyyteesi ja ajokokemuksesi parantamiseen. Tervetuloa Kamuxille – autamme mielellämme sinua löytämään täydellisen Kian!