Jaa

  Vaihtoautot Helsinki Konala

  Kamux Helsinki Konala

  Päiväläisentie 1-6

  00390 Helsinki

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  020 769 4289

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Kamux Helsinki Konala palvelee kaikissa auton vaihtoon, ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa. Bensiini- ja dieselautojen lisäksi Konalan Kamuxilta löytyy myös Suomen ensimmäinen ekologisiin autoihin keskittyvä Kamux Green, joka kokoaa saman katon alle suuren valikoiman hybridi-, sähkö- ja kaasuautoja. Käänny Kamux Konalan myyjien puoleen, jos olet kiinnostunut ekologisista autoista. Laajasta käytettyjen autojen valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan auton. Tervetuloa saamaan hyviä kokemuksia uudenlaista edullisempaa autokauppaa tekevästä autoliikkeestä!


  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.5

  205 arviota

  profile

  Juho Leinonen

  2 viikkoa sitten

  Erinomainen asiointikokonaisuus! Todella nopea tarjouslaskelma, joustava ja ennen kaikkea miellyttävä asiointi myyjän, Markuksen, kanssa. Ei minkäänlaista tyrkytystä, vaan reilua vaihtoehtojen ja faktojen kertomista. Markus teki työtään todella ammattimaisella otteella, ja hoiti auton pohjoiseen äärimmäisen ripeästi. Kiitokset myös Kajaanin Kamuxin henkilökunnalle asiallisesta palvelusta ja yhteistyöstä!

  profile

  Miia

  kuukausi sitten

  Suosittelen! Erityiskiitos Tonille, joka hoiti homman alusta loppuun hienosti omasta säädöstäni huolimatta! Erittäin ammattimaista, siltikin rentoa menoa. Kiitos!

  profile

  Tony Lahtinen

  4 kuukautta sitten

  Oikein ammattimaista, rennolla ilmapiirillä tapahtunutta palvelua. Koeajokin onnistui, vaikka liike oli sulkeutumassa. Myyjä totesi myös heti, että pystyy joustamaan olemalla pidempään. Kauppoihin päästiin vaikka oli tarkoitus tulla vain katsomaan ajoneuvoa.Myyjä ei kuitenkaan tyrkyttänyt ajoneuvoa. Kauppa neuvottelut sujuivat siis helposti ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Suosittelen.