16.12.2019

Ekologiset autot kiinnostavat - ensimmäinen Kamux Green avautuu Helsingin Konalaan

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux-ketju avaa Helsingin Konalan myymälään Kamux Green -shop-in-shopin, johon on koottu hybridi-, sähkö-, kaasu- ja etanoliautoja. Kamux Green -konseptilla halutaan auttaa kuluttajaa tutustumaan helposti vaihtoehtoisilla voimanlähteillä toimiviin autoihin niin myymälässä kuin online-kanavissakin. Kamux Green konsepti on Suomessa ainutlaatuinen, ja se heijastaa kuluttajien kasvavaa kiinnostusta vähäpäästöisiin autoihin. Vaihtoehtoisilla voimanlähteillä toimivat autot yleistyvät, sillä autovalmistajat panostavat näihin tulevaisuudessa, ja niitä on jatkossa saatavilla myös entistä enemmän käytettyinä. Myymälästä löytyy edelleen valikoimaa myös bensiini- ja dieselautoista kiinnostuneille, sillä Kamux haluaa palvella asiakkaitaan valikoimalla, josta löytyy auto kaikenlaisiin liikkumistarpeisiin. - Kamux tarjoaa asiakkailleen valikoiman monia eri merkkisiä ja erilaisia ekologisia autoja. Tälläkin hetkellä valikoimassa on yli 100 vaihtoehtoa sähkö-, hybridi- ja kaasuautoja tarjolla, maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.


Asiakkaiden tarpeista lähtevää palvelua


- Haluamme palvella kuluttajia entistä monipuolisemmin ja auttaa heitä löytämään heidän tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan auton yli 3 100 auton valikoimastamme. Kamux Green -konsepti tuo sähkö-, kaasu-, etanoli- ja hybridiautot keskitetysti auton ostoa harkitsevien ulottuville. Auto ostetaan kuitenkin aina tarpeeseen. Riippuu jokaisen henkilökohtaisista liikkumistarpeista, millainen auto parhaiten omaan käyttöön soveltuu, muistuttaa maajohtaja Jussi Mäkinen Kamuxilta.


Kamux Green tuo vihreän kategorian näkyväksi perinteisten autojen rinnalle


Jussi Mäkinen uskoo, että Kamux Greenin myötä esimerkiksi kynnys autoihin tutustumiseen ja auton koeajoon on matalampi, koska tämän kategorian autot on tuotu entistä houkuttelevammin esiin. ‒ Kamux Greenin myyjät tuntevat hyvin ekologisten autojen valikoiman ja pystyvät siten palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Myymälässä shop-in- shop on rajattu omaksi kokonaisuudekseen ja verkkosivustolla Kamux Green merkistä on helppo tunnistaa sähkö-, kaasu-, etanoli- tai hybridiauto, kertoo Jussi Mäkinen Kamuxilta.


Konseptin tulevaisuuden päättävät kuluttajat


Konalan myymälässä marraskuun alusta avautuva Kamux Green -konsepti saa näkyvän liikkeellelähdön. ‒ Vaikka ensimmäinen Kamux Green sijaitsee pääkaupunkiseudulla, se palvelee asiakkaitamme ympäri Suomea. Kaikki valikoimamme autot ovat kaikkien auton ostoa suunnittelevien ulottuvilla ja ne toimitetaan kotiin haluttaessa. Odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat konseptin vastaan. Sen pohjalta teemme päätöksiä jatkosta, kertoo Jussi Mäkinen Kamuxilta.


Lisätietoja: Jussi Mäkinen, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, puh. 050 590 5860, jussi.makinen@kamux.fi

Viimeisimmät