Jaa

  Vaihtoautot Raisio

  Kamux Raisio

  Kamux Raisio, Vahdontie 30

  20320 Turku Raisio

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5566

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Tervetuloa edullisille autokaupoille Vahdontielle. Meiltä löydät huikean hienon vaihtuvan käytettyjen autojen valikoiman, ja meillä voit tietenkin tehdä minkä tahansa Kamux-auton kaupat laajasta Kamux-vaihtoautovalikoimasta. Toimitamme sinulle auton halutessasi suoraan kotiisi ja viemme vaihtoauton mennessämme. Voimme myös lunastaa autosi mahdollisen loppuvelan. Tule hankkimaan hyviä kokemuksia uudenlaista edullisempaa autokauppaa harjoittavasta autoliikkeestä Raisioon!
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.9

  150 arviota

  profile

  Päivi Kontkanen

  kuluneella viikolla

  Ostin auton täältä, toimittivat auton sovitusti lähemmäksi. Ammattitaitoista, ystävällistä ja hyviä neuvoja antavaa palvelua. Jälkeenpäinkin jos ollut kysyttävää niin apua ja neuvoja saanut. Kiitos

  profile

  Marjo

  2 kuukautta sitten

  Oli todella hyvä asiakaspalvelu ja minut otettiin tosissaan ja myyjä auttoi kaikessa ammattitaitoisesti. Ei olisi voinut paremmin mennä.

  profile

  Staffan Näse

  6 kuukautta sitten

  Hienon hyvähintaisen auton löysin, whatsappilla meni melkein koko kauppa ja sain sopivasti välin vaihdokista. Auto vastasi odotettua kun tulin paikan päälle. Kun vein auton kotiin ahvenanmaalle tullimiehet ei oikein tykännyt että se oli alunperän saksasta. Myyjä (Tapio Mäkitalo) puhui niitten kanssa ja hoiti koko sen homman pois alta vaikka ei todellakaan olisi tarvinnut. Muutama kosmeettinen pikkuvika ilmeni myöhemmin autosta, myyjä heti tarjosi maksamaan ilmaan mitään kinastelua. Helppoa suositella kun saa niin hyvää palvelua ja taatusti ostan täältä uudelleen, rehellisen tuntuista kauppaa. Kiitosta Tapiolle!