26.10.2021

Auton ostaminen alkaa useimmiten netistä

Valtaosa autonostajista lähtee etsimään itselleen sopivaa autoa netistä. Netti palvelee autonostajaa juuri silloin, kun hänellä on sopiva hetki ja aikaa vaihtoehtojen tutkimiseen. Tämä näkyy myös verkkosivujen kävijämäärissä. Ilta-aika on suosituin vierailuaika Kamuxin nettisivuilla. Viikon sisällä alkuviikon päivät korostuvat autohauissa. Viikon alussa ollaan topakasti hoitamassa vaihtoauton hankintaan liittyviä asioita.


Hyvät kuvat ja chat auttavat ostopäätöksessä

Hyvät kuvat ovat kaiken a ja o, jotta autosta haaveileva saa hyvän käsityksen siitä, millaisesta autosta on kyse. Yksityiskohdat ovat monelle tärkeitä: varusteet ja auton kunto. Kuvien ja varustetietojen avulla piirtyy jo hyvä tuntuma autosta. Helppo ja nopea tapa saada lisätietoa autosta on kysyä lisätietoja chatin kautta myyjältä, jolloin auton ostamisessa pääsee saman tien eteenpäin – vaikka iltasella omalta kotisohvalta.

Olemme myös Kamuxilla panostaneet vahvasti kuvien laatuun. Meillä on jo nyt suuri määrä 360-kuvia autoista niin sisältä kuin ulkoa. Tarkoituksemme on lisätä 360-kuvien määrää jatkuvasti.


Helppous, nopeus ja vaivattomuus kiinnostavat tänä päivänä

Helppous, nopeus ja vaivattomuus ovat tänä päivänä tärkeitä kaikessa asioinnissa, myös autokaupassa. Voi tuntua ällistyttävältä, että joku on valmis ostamaan auton näkemättä suoraan Kamuxin verkkokaupasta, chatin välityksellä tai puhelimitse kotiin toimitettuna, mutta sen helppoutta ja vaivattomuutta moni tänä päivänä arvostaa. Kotiintoimitus on myös turvallista, sillä jos auto jostakin syystä ei vastaisi odotuksia, on siinä 14 vuorokauden palautusoikeus, kun kyseessä on ollut etäkauppa. Tutustu Kamuxin Kotiintoimitukseen tästä.


Auton ostaminen on intohimoa ja järkeä

Joillekin auto on intohimoasia, joillekin välttämättömyys. Tämä näkyy myös siinä, millaisia autoja verkkosivuilla katsellaan. Toisaalta kiinnostavat erikoiset autot, kuten vaikka luksusluokan kevytkuorma-auto Cadillac Escalade EXT 6,2 V8, jota katsottiin tiuhaan maaliskuussa Kamuxin sivuilla. Cadillac-valikoimaamme pääset ihastelemaan tästä. Toisaalta haetaan omiin tarpeisiin sopivaa järkivaihtoehtoa, kuten Skodan, Volkswagenin ja Volvon suosittuja malleja.

Kurkkaa tästä vielä oppaamme käytetyn auton ostoon. Jos joku jäi mietityttämään, voit aina olla yhteydessä myyjiimme.

Viimeisimmät