Jaa

  Vaihtoautot Espoo Niittykumpu

  Kamux Espoo Niittykumpu

  Riihitontuntie 10-12

  02200 Espoo

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5501

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Suomen suurin yli 5000 käytetyn auton valikoima on ulottuvillasi Espoon Niittykummussa osoitteessa Riihitontuntie 10, kivenheiton päässä Niittykummun metroasemasta. Kamux Espoo Niittykummun autoliikkeestämme löydät Kamuxin koko ajoneuvotarjonnan eli henkilöautot, pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot sekä Kamux Green -valikoiman ajoneuvot. Ostamme myös autoja, joten tarjoa rohkeasti omaa autoasi meille. 
  Huomioithan poikkeavat ajojärjestelyt Espoon Niittykummussa. Espoon kaupungin tietöistä johtuen Kotitontuntie on toistaiseksi suljettu, joten ajo Kamuxille onnistuu nyt Olarinluoman kautta. Löydät perille Niittykummun Kamuxille reittiä Merituulentie – Olarinluoma – Riihitontuntie.
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi
  HUOM. Autosillan aiempi asiakas
  Jos olet tehnyt autokauppaa Autosillan kanssa (ennen 10.1.2020), niin kaikki yhteydenotot näihin kauppoihin liittyen Jagro Oy:hyn, puh. 0400 459 592 tai sähköpostitse jami.multisilta@autosilta.com.

  4

  97 arviota

  profile

  Tuomas

  2 kuukautta sitten

  Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu eilen! Essi Viholainen osti autoni ja koko prosessi alusta loppuun sujui todella vaivattomasti. Essi hyödynsi mm. Kamuxin hinnoittelu- ja reskontrapalveluja sujuvasti ja sain käsityksen, että kollegoiden suhdekin toimi todella hyvin - kielii hyvästä työilmapiiristä. Tietotekniikkakin oli nopeaa toimintaa tukevaa. Nopeaa, avointa ja iloista palvelua. Vuosia Yhdysvalloissa asuneena ja siellä autokauppoja tehneenä voin sanoa, että nyt meni Suomi ja Kamux edelle; luulin nimittäin, että niin sujuvaa autokaupankäynti ei voi missään olla. Suosittelen!

  profile

  Petri Huusko

  2 viikkoa sitten

  Ystävällinen palvelu. Nopeaa toimintaa autotoimittamisen kanssa; paperi hommat sujuivat mutkattomasti.

  profile

  Kirsi Kanerva

  3 kuukautta sitten

  Harvoin näkee näin asiantuntevaa Naismyyjää☀️ Suosittelen lämpimästi Niittykumpua ja Essiä autokaupoille!