Jaa

  Vaihtoautot Espoo Niittykumpu

  Kamux Espoo Niittykumpu

  Riihitontuntie 10-12

  02200 Espoo

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5501

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Suomen suurin yli 5000 käytetyn auton valikoima on ulottuvillasi Espoon Niittykummussa osoitteessa Riihitontuntie 10, kivenheiton päässä Niittykummun metroasemasta. Kamux Espoo Niittykummun autoliikkeestämme löydät Kamuxin koko ajoneuvotarjonnan eli henkilöautot, pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot sekä Kamux Green -valikoiman ajoneuvot. Ostamme myös autoja, joten tarjoa rohkeasti omaa autoasi meille. 

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  1.9 alkaen Kamux Espoo Olarin toimipiste on saatavillasi Niittykummussa. Palvelemme asiakkaitamme entistä vahvemman tiimin voimin!


  HUOM. Autosillan aiempi asiakas
  Jos olet tehnyt autokauppaa Autosillan kanssa (ennen 10.1.2020), niin kaikki yhteydenotot näihin kauppoihin liittyen Jagro Oy:hyn, puh. 0400 459 592 tai sähköpostitse jami.multisilta@autosilta.com.

  4.1

  99 arviota

  profile

  Tuomas

  4 kuukautta sitten

  Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu eilen! Essi Viholainen osti autoni ja koko prosessi alusta loppuun sujui todella vaivattomasti. Essi hyödynsi mm. Kamuxin hinnoittelu- ja reskontrapalveluja sujuvasti ja sain käsityksen, että kollegoiden suhdekin toimi todella hyvin - kielii hyvästä työilmapiiristä. Tietotekniikkakin oli nopeaa toimintaa tukevaa. Nopeaa, avointa ja iloista palvelua. Vuosia Yhdysvalloissa asuneena ja siellä autokauppoja tehneenä voin sanoa, että nyt meni Suomi ja Kamux edelle; luulin nimittäin, että niin sujuvaa autokaupankäynti ei voi missään olla. Suosittelen!

  profile

  Kirsi Kanerva

  5 kuukautta sitten

  Harvoin näkee näin asiantuntevaa Naismyyjää☀️ Suosittelen lämpimästi Niittykumpua ja Essiä autokaupoille!

  profile

  Petri Huusko

  2 kuukautta sitten

  Ystävällinen palvelu. Nopeaa toimintaa autotoimittamisen kanssa; paperi hommat sujuivat mutkattomasti.

  Espoon Niittykummun autoliikkeestä löydät kattavan valikoiman vaihtoautoja esim. merkeiltä Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Volvo, BMW, Toyota, Skoda ja Ford sekä kymmenet muut Suomen suosituimmat brändit.