Jaa

  Vaihtoautot Kajaani

  Kamux Kajaani

  Kehräämöntie 22

  87400 Kajaani

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-17

  LA: 10-14

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 420 8832

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Tervetuloa edullisempaan autokauppaan Kajaanissa! Paikallisessa Kajaanin autoliikkeessäsi käytössäsi on Kamuxin kaikki Suomen, Ruotsin ja Saksan vaihtoautot. On meille kunnia-asia, että saat hyvät Kamux kokemukset autokaupasta, joten löydämme valtavasta käytettyjen autojen valikoimastamme takuuvarmasti juuri sinulle sopivan auton. Voimme myös toimittaa auton suoraan kotiovellesi. Ja muista - me myös ostamme autoja. Tarjoa omaasi meille. Tervetuloa iloisille ja edullisemmille autokaupoille!
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.5

  32 arviota

  profile

  Hanna-Mari

  3 kuukautta sitten

  Nykyaikainen autokauppa, jossa melkein kaikki myyjät tervehtivät myös naisasiakasta. Markukselle erityiskiitos lapsiasiakkaan huomioimisesta, tämä on monelle vanhemmalle tärkeä asia, joka voi olla ratkaisevakin auton ostopaikkaa miettiessä. Meille uusi auto lähti täältä mukaan. Kahvia ja teetä oli tarjolla, vielä kun saisi lapsiasiakkaille pienen leikkinurkkauksen, johon heidät saisi hetkeksi rauhoittumaan paikoilleen, niin 👌🏼.

  profile

  Veli-Matti Immonen

  2 kuukautta sitten

  Hyvä ja asiallinen palvelu... Suosittelen.

  profile

  Mika Hyvönen

  6 kuukautta sitten

  Auton päivittäminen hoitui hienosti. Asioista otettiin tunnollisesti selvää ja kerrottiin vaihtoehdot monipuolisesti ja myös asiakas huomioiden. Kiitos👌